Pentru blat : Biscuitii se maruntesc in robotul de bucatarie Untul se topeste si se adauga peste biscuitii maruntiti Se adauga si esenta de vanilie si se omogenizeaza Compozitia rezultata se aseaza intr-o tava de tort cu pereti detasabili, tapetata cu folie alimentara Cu o lingura se preseaza blatul si se da la frigider pentru circa o ora
Crema de branza : Branza se pune in robotul de bucatarie si se "marunteste" pana devine cremoasa Frisca se mixeaza cu zaharul vanilat pana se intareste si se tine de paletele mixerului Se adauga peste branza, impreuna cu 2-3 picaturi de esenta de vanilie, si se uniformizeaza
Crema de ciocolata : Ciocolata se rupe bucati si se pune la topit impreuna cu frisca Se lasa sa se raceasa Separat, branza se "marunteste" la robotul de bucatarie pna devine cremoasa Se mixeaza cu zaahrul pudra, si peste ea se adauga ciocolata topita si racita Se omogenizeaza si apoi se incepe asamblarea Peste blatul de biscuiti se aseaza alternand cele doua compozitii, oarecum haotic, pentru a obtine un aspect marmorat
Cand s-au terminat cele doua creme, se niveleaza frumos, se orneaza cu fulgi de migdale si se lasa la frigider cateva ore (eu am lasat peste noapte) Se scoate cu grija din tava, si se transfera pe un platou Se feliza si se serveste cu pofta!!
As vrea sa stiu ce fel de frisca ati folosit:naturala din lapte sau vegetala,de tip Olala.Apoi,cum reactioneaza la topit impreuna cu ciocolata?Ne trebuie batuta pentru crema de ciocolata?Multumesc anticipat
Comentarii:
Arata bine trebuie incercat
As vrea sa stiu ce fel de frisca ati folosit:naturala din lapte sau vegetala,de tip Olala.Apoi,cum reactioneaza la topit impreuna cu ciocolata?Ne trebuie batuta pentru crema de ciocolata?Multumesc anticipat