Petitchef

Cheesecake marmorat cu ciocolata

Un desert cremos!

Desert
12 porții
30 min
4 ore
Ușor

Ingrediente

12

Pentru blat :

Pentru crema de branza :

Pentru crema de ciocolata :

Pentru decor :

Preparare

  • Pentru blat :
    Biscuitii se maruntesc in robotul de bucatarie
    Untul se topeste si se adauga peste biscuitii maruntiti
    Se adauga si esenta de vanilie si se omogenizeaza
    Compozitia rezultata se aseaza intr-o tava de tort cu pereti detasabili, tapetata cu folie alimentara
    Cu o lingura se preseaza blatul si se da la frigider pentru circa o ora
  • Crema de branza :
    Branza se pune in robotul de bucatarie si se "marunteste" pana devine cremoasa
    Frisca se mixeaza cu zaharul vanilat pana se intareste si se tine de paletele mixerului
    Se adauga peste branza, impreuna cu 2-3 picaturi de esenta de vanilie, si se uniformizeaza
  • Crema de ciocolata :
    Ciocolata se rupe bucati si se pune la topit impreuna cu frisca
    Se lasa sa se raceasa
    Separat, branza se "marunteste" la robotul de bucatarie pna devine cremoasa
    Se mixeaza cu zaahrul pudra, si peste ea se adauga ciocolata topita si racita
    Se omogenizeaza si apoi se incepe asamblarea
    Peste blatul de biscuiti se aseaza alternand cele doua compozitii, oarecum haotic, pentru a obtine un aspect marmorat
  • Cand s-au terminat cele doua creme, se niveleaza frumos, se orneaza cu fulgi de migdale si se lasa la frigider cateva ore (eu am lasat peste noapte)
    Se scoate cu grija din tava, si se transfera pe un platou
    Se feliza si se serveste cu pofta!!

Rețete inrudite

YouTube

Cheesecake de paște


Poze

Cheesecake marmorat cu ciocolata
Cheesecake marmorat cu ciocolata - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

04/09/2014

Arata bine trebuie incercat

(0) (0) Abuz
bodea iuliana, 04/09/2014

As vrea sa stiu ce fel de frisca ati folosit:naturala din lapte sau vegetala,de tip Olala.Apoi,cum reactioneaza la topit impreuna cu ciocolata?Ne trebuie batuta pentru crema de ciocolata?Multumesc anticipat

(1) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cheesecake de paște
Cheesecake de paște
15 porții
5 ore
Ușor
4 / 5
Rețetă Cheesecake cu snickers
Cheesecake cu snickers
6 porții
4 h 52 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake japonez
Cheesecake japonez
8 porții
50 min
Ușor
4.2 / 5
Rețetă Cheesecake cu briosa
Cheesecake cu briosa
8 porții
9 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Cheesecake tip baklava cu fistic
Cheesecake tip baklava cu fistic
20 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Eclerele, tentatii dulci Eclerele, tentatii dulci

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează