Cheesecake japonez
Nu vei rezista cheesecake-ului nostru japonez! Usor de facut, aerisit, pufos ... pur si simplu vei simti ca mananci intr-un nor :-) Cu dulceata incomparabila, aceasta reteta va fi pe placul multora. Explicam totul pas cu pas mai jos ↓ ↓
Ingrediente
8
Materiale
- forma de copt de 18cm diametru
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
Frecati crema de branza cu zaharul, sarea si vanilia.
Se adauga faina si amidonul de porumb si se amesteca.
Se separa albusurile de galbenusuri. Se adauga galbenusurile la amestec, laptele si se amesteca bine.Se adauga untul topit si incorporeaza bine. Se adauga albusurile batute spuma.
Incorporati delicat albusurile prin ridicarea amestecului de jos in sus.
Turnati acest amestec intr-o forma de copt unsa cu unt in prealabil. Se pune forma intr-o tava adanca si se toarna apa fiarta.
Coaceti timp de 35 de minute la 160° C. Evitati circularea aerului si pe cat posibil coaceti doar la focul de jos.
Asteptati ca cheesecake-ul sa fie complet racit inainte de a-l scoate din forma.Gata!
Întrebări
Mai bun că alta data traducere corectă
Ok, multumim
Reteta
Reteta in detaliu sau video
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: