Cheesecake japonez

Gustări
Ușor
50 min

Nu vei rezista cheesecake-ului nostru japonez! Usor de facut, aerisit, pufos ... pur si simplu vei simti ca mananci intr-un nor :-) Cu dulceata incomparabila, aceasta reteta va fi pe placul multora. Explicam totul pas cu pas mai jos ↓ ↓

Ingrediente

8

Materiale

  • forma de copt de 18cm diametru

Preparare

Preparare15 min
Gătire35 min
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 1Frecati crema de branza cu zaharul, sarea si vanilia.
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 2Se adauga faina si amidonul de porumb si se amesteca.
    Se separa albusurile de galbenusuri. Se adauga galbenusurile la amestec, laptele si se amesteca bine.
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 3Se adauga untul topit si incorporeaza bine. Se adauga albusurile batute spuma.
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 4Incorporati delicat albusurile prin ridicarea amestecului de jos in sus.
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 5Turnati acest amestec intr-o forma de copt unsa cu unt in prealabil. Se pune forma intr-o tava adanca si se toarna apa fiarta.
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 6Coaceti timp de 35 de minute la 160° C. Evitati circularea aerului si pe cat posibil coaceti doar la focul de jos.
  • Cheesecake japonez - Preparare etapa 7Asteptati ca cheesecake-ul sa fie complet racit inainte de a-l scoate din forma.Gata!

Punctează această reţetă

PPetitchef_ro

Întrebări

Mai bun că alta data traducere corectă

Ok, multumim

Reteta

Reteta in detaliu sau video

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Diana Lucia

Excelenta.

abuz

Machilleos

O SA INCERC ARATA SUPER GUSTOS!!!

abuz