Home
Rețete
Desert
Cheesecake basque
Cheesecake basque
Considerat unul dintre cele mai bune cheesecake din lume decătre New York Times (doar atât), haideți să descoperim împreună Basque Cheesecake ! Acest desert super pufos s-a născut în San Sebastian, de unde provine și numele. Pe lângă faptul că este foarte ușor de făcut, deoarece nu există o bază de biscuiți ca la alte cheesecake-uri, este pufos și moale ... și lasă impresia că ai mușcat într-un nor !
Urmați pașii de mai jos pentru a face această rețetă :-)
Ingrediente
6
circle 10 cm
circle 12 cm
circle 16 cm
circle 14 cm
circle 18 cm
circle 20 cm
circle 21 cm
circle 22 cm
circle 23 cm
circle 24 cm
circle 26 cm
circle 28 cm
square 24 cm
square 22 cm
square 20 cm
square 18 cm
square 16 cm
square 12 cm
square 14 cm
square 10 cm
bread 28 cm
bread 26 cm
bread 24 cm
bread 22 cm
bread 20 cm
bread 18 cm
bread 16 cm
rectangle 30x20 cm
rectangle 23x15 cm
heart 16 cm
heart 18 cm
heart 20 cm
heart 22 cm
Preparare
Preîncălziți cuptorul la 200°C. Într-un castron de salată spargeți ouăle și adăugați zahărul. Amestecați bine cu un tel.
Adăugați crema de brânză și amestecați până cand aluatul devine omogen. Folosiți un mixer dacă este necesar.
Adăugați făina, smântână lichidă și vanilia, apoi amestecați din nou.
Puneți hârtie de copt în formă.
Turnați amestecul în formă și coaceți timp de 1 oră la 200°C.
Se lasă la răcit 1 oră, afară din cuptor și cel puțin 5 ore la frigider.
Gata!
Observații: Ce brânză să folosim? Pentru acest cheesecake ai nevoie de cremă de brânză precum Philadelphia, Saint Moret sau altă brânză tartinabilă. Cât se păstrează cheesecake-ul basque? Il poti ține o săptămână la frigider, bine învelit în folie alimentară. Ce toppinguri ar trebui să adăugăm la cheesecake-ul basque? Puteți pune deasupra coulis de fructe roșii sau caramel cu unt sărat, de exemplu!
Echipamente de gătit
Poze
Întrebări:
Adresează o intrebare autorului
Rețete inrudite
Ultimele articole
Rețete