Cheesecake basque

Desert
6 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Considerat unul dintre cele mai bune cheesecake din lume decătre New York Times (doar atât), haideți să descoperim împreună Basque Cheesecake! Acest desert super pufos s-a născut în San Sebastian, de unde provine și numele. Pe lângă faptul că este foarte ușor de făcut, deoarece nu există o bază de biscuiți ca la alte cheesecake-uri, este pufos și moale... și lasă impresia că ai mușcat într-un nor! Urmați pașii de mai jos pentru a face această rețetă :-)

Ingrediente

6

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră
  • Cheesecake basque - Preparare etapa 1Preîncălziți cuptorul la 200°C. Într-un castron de salată spargeți ouăle și adăugați zahărul. Amestecați bine cu un tel.
  • Cheesecake basque - Preparare etapa 2Adăugați crema de brânză și amestecați până cand aluatul devine omogen. Folosiți un mixer dacă este necesar.
  • Cheesecake basque - Preparare etapa 3Adăugați făina, smântână lichidă și vanilia, apoi amestecați din nou.
  • Cheesecake basque - Preparare etapa 4Puneți hârtie de copt în formă.
  • Cheesecake basque - Preparare etapa 5Turnați amestecul în formă și coaceți timp de 1 oră la 200°C.
  • Cheesecake basque - Preparare etapa 6Se lasă la răcit 1 oră, afară din cuptor și cel puțin 5 ore la frigider.
  • Cheesecake basque - Preparare etapa 7Gata!

Observații

Ce brânză să folosim?

Pentru acest cheesecake ai nevoie de cremă de brânză precum Philadelphia, Saint Moret sau altă brânză tartinabilă.

Cât se păstrează cheesecake-ul basque?

Il poti ține o săptămână la frigider, bine învelit în folie alimentară.

Ce toppinguri ar trebui să adăugăm la cheesecake-ul basque?

Puteți pune deasupra coulis de fructe roșii sau caramel cu unt sărat, de exemplu!

Echipamente de gătit

cuptor
blender
PPetitchef_ro

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă: