Cheesecake basque
Considerat unul dintre cele mai bune cheesecake din lume decătre New York Times (doar atât), haideți să descoperim împreună Basque Cheesecake! Acest desert super pufos s-a născut în San Sebastian, de unde provine și numele. Pe lângă faptul că este foarte ușor de făcut, deoarece nu există o bază de biscuiți ca la alte cheesecake-uri, este pufos și moale... și lasă impresia că ai mușcat într-un nor! Urmați pașii de mai jos pentru a face această rețetă :-)
Ingrediente
Rețete inrudite
-
Cheesecake brownie, combinația uimitoare care vă va încânta papilele gustative!
-
Cheesecake fără coacere cu lămâie și miere
-
Cheesecake de paște
-
Cheesecake cu lamaie fara coacere
Preparare
Preîncălziți cuptorul la 200°C. Într-un castron de salată spargeți ouăle și adăugați zahărul. Amestecați bine cu un tel.
Adăugați crema de brânză și amestecați până cand aluatul devine omogen. Folosiți un mixer dacă este necesar.
Adăugați făina, smântână lichidă și vanilia, apoi amestecați din nou.
Puneți hârtie de copt în formă.
Turnați amestecul în formă și coaceți timp de 1 oră la 200°C.
Se lasă la răcit 1 oră, afară din cuptor și cel puțin 5 ore la frigider.
Gata!
Observații
Ce brânză să folosim?
Pentru acest cheesecake ai nevoie de cremă de brânză precum Philadelphia, Saint Moret sau altă brânză tartinabilă.
Cât se păstrează cheesecake-ul basque?
Il poti ține o săptămână la frigider, bine învelit în folie alimentară.
Ce toppinguri ar trebui să adăugăm la cheesecake-ul basque?
Puteți pune deasupra coulis de fructe roșii sau caramel cu unt sărat, de exemplu!