Petitchef

Cheesecake basque

Considerat unul dintre cele mai bune cheesecake din lume decătre New York Times (doar atât), haideți să descoperim împreună Basque Cheesecake! Acest desert super pufos s-a născut în San Sebastian, de unde provine și numele. Pe lângă faptul că este foarte ușor de făcut, deoarece nu există o bază de biscuiți ca la alte cheesecake-uri, este pufos și moale... și lasă impresia că ai mușcat într-un nor!
Urmați pașii de mai jos pentru a face această rețetă :-)

Desert
6 porții
10 min
1 oră
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Etapa 1 - Cheesecake basque
    Preîncălziți cuptorul la 200°C. Într-un castron de salată spargeți ouăle și adăugați zahărul. Amestecați bine cu un tel.
  • Etapa 2 - Cheesecake basque
    Adăugați crema de brânză și amestecați până cand aluatul devine omogen. Folosiți un mixer dacă este necesar.
  • Etapa 3 - Cheesecake basque
    Adăugați făina, smântână lichidă și vanilia, apoi amestecați din nou.
  • Etapa 4 - Cheesecake basque
    Puneți hârtie de copt în formă.
  • Etapa 5 - Cheesecake basque
    Turnați amestecul în formă și coaceți timp de 1 oră la 200°C.
  • Etapa 6 - Cheesecake basque
    Se lasă la răcit 1 oră, afară din cuptor și cel puțin 5 ore la frigider.
  • Etapa 7 - Cheesecake basque
    Gata!

Observații:

Ce brânză să folosim?
Pentru acest cheesecake ai nevoie de cremă de brânză precum Philadelphia, Saint Moret sau altă brânză tartinabilă.

Cât se păstrează cheesecake-ul basque?
Il poti ține o săptămână la frigider, bine învelit în folie alimentară.

Ce toppinguri ar trebui să adăugăm la cheesecake-ul basque?
Puteți pune deasupra coulis de fructe roșii sau caramel cu unt sărat, de exemplu!



Echipamente de gătit

Cuptor
Blender

Poze

Cheesecake basque
Cheesecake basque - poza 2
Cheesecake basque - poza 3
Cheesecake basque - poza 4
Cheesecake basque - poza 5
Cheesecake basque - poza 6

Întrebări:






Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Cheesecake cu lamaie fara coacere
Cheesecake cu lamaie fara coacere
10 porții
3 h 30 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake cu snickers
Cheesecake cu snickers
6 porții
4 h 52 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Cheesecake de paște
Cheesecake de paște
15 porții
5 ore
Ușor
4 / 5
Rețetă Cheesecake cu briosa
Cheesecake cu briosa
8 porții
9 h 40 m
Foarte ușor
4 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează