Cheesecake basque

Desert
6 porții
Foarte ușor
1 h 10 m

Considerat unul dintre cele mai bune cheesecake din lume decătre New York Times (doar atât), haideți să descoperim împreună Basque Cheesecake! Acest desert super pufos s-a născut în San Sebastian, de unde provine și numele. Pe lângă faptul că este foarte ușor de făcut, deoarece nu există o bază de biscuiți ca la alte cheesecake-uri, este pufos și moale... și lasă impresia că ai mușcat într-un nor! Urmați pașii de mai jos pentru a face această rețetă :-)


Ingrediente

6

Rețete inrudite


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare10 min
Gătire1 oră

Observații

Ce brânză să folosim?
Pentru acest cheesecake ai nevoie de cremă de brânză precum Philadelphia, Saint Moret sau altă brânză tartinabilă.

Cât se păstrează cheesecake-ul basque?
Il poti ține o săptămână la frigider, bine învelit în folie alimentară.

Ce toppinguri ar trebui să adăugăm la cheesecake-ul basque?
Puteți pune deasupra coulis de fructe roșii sau caramel cu unt sărat, de exemplu!


Echipamente de gătit

cuptor
blender

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+