Se freaca untul cu zaharul si zaharul vaniliat pana rezulta o spuma; dupa care adaugam galbenusurile pe rand, faina cu praful de copt, laptele si albusurile batute spuma.
La un sfert din compozitie se adauga cele 2 linguri cu cacao.
Se toarna intai compozitia galbena in doua forme unse si tapetate cu faina, apoi cea cu cacao.
Se coace in cuptorul incalzit in prealabil, la foc potrivit si cand este gata, se pudreaza cu zahar pudra.
Comentarii (17):
Foarte bun. Eu am facut doar o mica modificare, adica am pus doar 300 g zahar.
Pera simplu daca vreti va scriu eu unul de te lingi pe degete
Buuuuun
Foarte buna delicioasa
Cel mai tare chec
e stper
mai greu gasesti un chec asa de bun si gustos
razvan
Nu-i cam mult zahar ???
Nota 10 ! Foarte bun!
Interesant :)
Trebuie incercat.
Imi place, sigur il voi face, multumesc.