Untul moale de la temperatura camerei il mixam cu zaharul pana capata o consistenta pufoasa (eu am mixat cam 5 minute), apoi adaugam ouale pe rand, mixand mai departe pana la omogenizare. Adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt, folosind tot mixerul. Compozitia obtinuta o impartim in 2 parti egale; o parte o amestecam cu cacao si omogenizam. In tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie pentru copt (eu am folosit o tava cu d=24*24, dar puteti folosi tava de chec sau chiar o tava pentru torturi rotunde) asezam compozitia astfel : folosim o lingura pentru aluatul alb si o lingura pentru aluatul maro si asezam in mijlocul tavii o lingura din compozitia alba, o lingura din compozitia maro, una peste alta, pana la finalizarea ambelor compozitii. Dam tava la cuptor pentru 30 minute; lasam sa se raceasca si o putem felia pentru a o servi simpla sau presarata cu zahar pudra. Se poate servi simplu sau langa o cana de ceai sau de lapte.
Comentarii (16):
Delicioasa!!!!!!eu am mai adaugat si samburi de nuca,e super!!!!
Arata ft bine..dar era alta reteta ft buna ''chec pufos cu cacao" mia placut mult dar reteta nu mai este..as dori so recuperez ((((
Excelent! e foarte DELICIOS!
Bravo . aiesit aproape ca al meu
Foarte apetisant
Fb
Excelent! e foarte DELICIOS!
Arata extraordinar
Vreau si eu sa incerk si sper sami iasa si sa fie pe placul famili mele
Aste super