Chec de post

Ingrediente
8
Avem nevoie de:
Pt.glazura avem nevoie de:
Preparare
Preparare30 min
Gătire40 min
- Incalzim cuptorul la 180C.Amestecam faina cu praful de copt,cu bicarbonatul si cu cacaoa.
Batem intr-un bol zaharul cu uleiul,un pic de sare si cu romul.Adaugam incet,incet amestecul de faina amestecand intr-una.
Amestecam foarte bine sa nu ramana cocoloase.Ungem cu ulei forma de chec si tapetam cu faina.
Punem aluatul de chec si dam la cuptor.Dupa 40 de minute facem testul cu scobitoarea.
Cand e gata scoatem si lasam sa se raceasca in forma.Intre timp facem glazura.
Intr-o craticioara punem toate ingredientele si lasam cateva minute pe foc sa se imbine toate ingredientele.
Amestecam bine si lasam sa se raceasca.
Cand sunt reci amandoua taiem checul in doua si ungem partea de jos cu jumatate din glazura.
Punem peste glazura partea de sus.
Ungem checul cu restul de glazura.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
