Chec pufos

Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Separam albusurile de galbenusuri, le batem spuma cu un praf de sare pana isi dubleaza volumul, dupa care adaugam zaharul in ploaie, galbenusurile unul cate unul, uleiul, laptele, esenta de vanilie, faina amestecata cu praful de copt, omogenizam bine compozitia.
- Tapetam o forma de chec cu hartie de copt si turnam 3 sferturi din compozitie, restul compozitie o amestecam cu cacao si esenta de rom si o turnam deasupra, iar cu ajutorul unei furculite prin miscari circulare o imprastiem prin toata tava.
- Dam la cuptor la foc mic 40-45 de minute, facem testul cu scobitoarea.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 982Kcal
- Carbo: 166g
- Grăsimi: 24.2g
- Grăsimi sat.: 4.3g
- Proteine: 21.2g
- Fibre: 5.6g
- Zahăr: 83.6g
- ProPoints: 26
- SmartPoints: 39
Informații nutriționale pentru 1 porție (285g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
A-2-a incercare....rezultat excelent :)
am gătit această rețetă
anonymous
L-am verificat este f. bun
am gătit această rețetă
M
motanel
Super!!!
anonymous
Ff bun
anonymous
Super usor!
anonymous
Super pufoaasa
anonymous
Super buna,reteta,multumesc
anonymous
Super buna sa fi sanatoasa
anonymous
Super bun
anonymous
Bun de mori
Punctează această reţetă