Chec pufos

Aperitiv
Foarte ușor
45 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare20 min
Gătire25 min
  • Albusurile se separa de galbenusuri si se bat spuma. zaharul si apa se pun pe foc la topit pana devine sirop consistent. Apoi se toarna fierbinte peste albusuri, batem compozitia putin.
  • Adaugam praful de copt, vanilia, romul si galbenusele, amestecam din nou. Urmeaza uleiul, amestecam iar si la final faina cand amestecam din nou avand grija sa nu se formeze cocoloase.
  • Asezam compozitia in forme tapetate cu faina, pastram 3-4 linguri de compozitie si amestecam cu cele doua linguri de cacao, turnam deasupra apoi mai punem 2-3 linguri de compozitie alba, ca cea din cacao sa se duca la fund.
  • Dam la cuptor cca 20-25 de minute, la inceput pentru 5 minute la foc iute apoi foc moderat.

Punctează această reţetă

AAlexa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 16

anonymous

Cel mai pufos, fara exagerare.

am gătit această rețetă
abuz

Cori

Pt 2 checuri cu siguranta trebuiesc mai mult de 7 ouă,parerea mea..altfel ies mici,dar per total aceeasi rețetă urmez și eu cu mici adăugari de mirodenii

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cand esti flamand mananci si pui fripti !!!! ce sa mai vorbim de chec

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Perfecta !!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Fără sa exagerez este cea mai buna reteta de chec pufos!!!! Este fff gustos!! Îl voi mai face cu siguranta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Cea mai buna reteta de chec. Foarte gustos si pufos!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Perfecta

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

A fost foarte bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Copiii mei au devorat checul.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Vai ce bun a fost !!!!!!!cel mai tare chec

am gătit această rețetă
abuz
  • pagina 1 / 16