Chec pufos
Ingrediente
4
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se bat albusurile cu un praf de sare si canile de zahar,apoi se adauga galbenusurile zdrobite si frecate putin cu uleiul,laptele ,esenta si faina care s-a amestecat bine cu praful de copt.
- Se ung 2 forme cu putin ulei ,se tapeteaza cu faina sau hartie de copt apoi se toarna aluatul,pastrand cateva linguri de aluat care se amesteca cu cacaoa si se toarna separat ,deasupra aluatului alb,apoi se baga formele in cuptorul preincalzit si se coc la fov potrivit,cca 20-25 minute.
- Checurile se scot calde din forme,apoi se pudreaza cu zahar pudra vanilat.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Klassss!!foarte gustos
am gătit această rețetă
anonymous
Bun
am gătit această rețetă
anonymous
Superb
am gătit această rețetă
anonymous
Osa fc si eu si va sp daca e gustos......
anonymous
Foarte bun! Am pus doar o cana de zahar si tot a iesit f gustos.
anonymous
Super
anonymous
Ok
anonymous
Usor de facut si gustos!!!
anonymous
Lam preparat s eu este tare bun
anonymous
Foarte bun!!!!!!
Punctează această reţetă