Chec pufos

Aperitiv
Foarte ușor
1 oră

Ingrediente

4

Preparare

Preparare30 min
Gătire30 min
  • Se bat albusurile cu un praf de sare si canile de zahar,apoi se adauga galbenusurile zdrobite si frecate putin cu uleiul,laptele ,esenta si faina care s-a amestecat bine cu praful de copt.
  • Se ung 2 forme cu putin ulei ,se tapeteaza cu faina sau hartie de copt apoi se toarna aluatul,pastrand cateva linguri de aluat care se amesteca cu cacaoa si se toarna separat ,deasupra aluatului alb,apoi se baga formele in cuptorul preincalzit si se coc la fov potrivit,cca 20-25 minute.
  • Checurile se scot calde din forme,apoi se pudreaza cu zahar pudra vanilat.

Punctează această reţetă

CClub43ers

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

anonymous

Klassss!!foarte gustos

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Bun

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Superb

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Osa fc si eu si va sp daca e gustos......

abuz

anonymous

Foarte bun! Am pus doar o cana de zahar si tot a iesit f gustos.

abuz

anonymous

Super

abuz

anonymous

Ok

abuz

anonymous

Usor de facut si gustos!!!

abuz

anonymous

Lam preparat s eu este tare bun

abuz

anonymous

Foarte bun!!!!!!

abuz
  • pagina 1 / 2