Chec de post cu rahat si nuci

Chec de post cu rahat si nuci
Altele
Foarte ușor
40 min

Ingrediente

6

Preparare

Preparare15 min
Gătire25 min
  • Se amesteca intr-un castron mai mare coaja de la portocala cu uleiul. Se adauga otetul, esenta de vanilie, un praf de sare, apa, zaharul si se omegenizeaza cu un tel.
  • Se amesteca faina cu bicarbonatul si praful de copt, se pun in castron si se adauga miezul de nuca zdrobit fin. Se omogenizeaza totul foarte bine.
  • Se toarna compozitia in doua tavi de chec unse si tapetate. Deasupra se presara rahatul taiat cubulete foarte mici.
  • Se introduc in cuptorul incins pentru 45 de minute, la 180 grade. Se scot din tavi, se lasa sa se raceasca complet, dupa care se taie. Se pot presara cu zahar pudra.

Punctează această reţetă

Ramona-MonicaRamona-Monica

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

In loc de oțet, am pus suc de portocala, in jumătate din compoziție am pus 2 lg cacao dizolvată in putina apa. Am pus in forme de brioșe de Silicon inimioara. Pt ca azi e 1 Martie. Sa aveți o primăvara frumoasa, parfumata!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Nu mi-a iesit deloc

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Reteta este extraordinarå,si checul f.delicios.

abuz

anonymous

Arata super

abuz

anonymous

Foarte buna

abuz

anonymous

Bunnn

abuz

anonymous

Economica si ussor de pus in practica!

abuz

anonymous

Excelent

abuz