Se amesteca intr-un castron mai mare coaja de la portocala cu uleiul. Se adauga otetul, esenta de vanilie, un praf de sare, apa, zaharul si se omegenizeaza cu un tel.
Se amesteca faina cu bicarbonatul si praful de copt, se pun in castron si se adauga miezul de nuca zdrobit fin. Se omogenizeaza totul foarte bine.
Se toarna compozitia in doua tavi de chec unse si tapetate. Deasupra se presara rahatul taiat cubulete foarte mici.
Se introduc in cuptorul incins pentru 45 de minute, la 180 grade. Se scot din tavi, se lasa sa se raceasca complet, dupa care se taie. Se pot presara cu zahar pudra.
In loc de oțet, am pus suc de portocala, in jumătate din compoziție am pus 2 lg cacao dizolvată in putina apa. Am pus in forme de brioșe de Silicon inimioara. Pt ca azi e 1 Martie. Sa aveți o primăvara frumoasa, parfumata!
Comentarii:
In loc de oțet, am pus suc de portocala, in jumătate din compoziție am pus 2 lg cacao dizolvată in putina apa. Am pus in forme de brioșe de Silicon inimioara. Pt ca azi e 1 Martie. Sa aveți o primăvara frumoasa, parfumata!
Nu mi-a iesit deloc
Reteta este extraordinarå,si checul f.delicios.
Arata super
Foarte buna
Bunnn
Economica si ussor de pus in practica!
Excelent