Albusurile se bat spuma cu sarea si zaharul. Adaugam galbenusurile pe rand si amestecam. Faina amestecata cu praful de copt se adauga in compozitia de oua si se omogenizeaza de jos in sus cu lingura de lemn.
Se imparte compozitia in 2 castroane in mod egal. Facem crema de cacao: 60 gr. margarina + 1 Lingura lapte + 1 Lingura zahar + 1 Lingura cu varf de cacao. Le amestecam pe toate intr-o craticioara la foc mic, pana se omogenizeaza si se ingroasa putin.
Dupa ce se raceste se adauga intr-unul dintre castroane si se omogenizeaza bine. Ungem si tapetam cu faina o tava mare de chec si turnam in mijloc compozitie cu lingura alternand, una alba, una cu cacao.Coacem la foc mediu cca 45 minute.
Foarte eficienta reteta; simplu si rapid de preparat, un chec pufos a iesit dar cel din imagine pare mai pufosel...oare cum a iesit atat de afanat? :-))
Comentarii (66):
Excelent
Foarte eficienta reteta; simplu si rapid de preparat, un chec pufos a iesit dar cel din imagine pare mai pufosel...oare cum a iesit atat de afanat? :-))
Simpla dar eficace
Super
Bun
Excelenta
Excelenta It is the best.
ARATA SUPER
Foarte bun
Sper sa-mi reuseasca si mie , imi place cum arata