Chec cu cacao

Ingrediente
6
Preparare
Preparare15 min
Gătire35 min
- Intr-un vas cerne faina, cacaua, praful de copt si sarea. Separat, amesteca untul cu zaharul cu ajutorul mixerului.
- Separa ouale; adauga pe rand galbenusurile la crema de unt, apoi amestecul uscat de faina si cacao.
Adauga laptele si amesteca totul bine. - Bate albusurile spuma si incorporeaza-le usor, cu o spatula, in compozitie.
- Rupe ciocolata in bucati (nu foarte mici) si adaug-o in aluat.
- Toarna compozitia intr-o forma de chec tapetata cu hartie si unsa cu unt.
- Coace checul la foc potrivit (180 grade C) timp de cca. 35 de minute.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 598Kcal
- Carbo: 62g
- Grăsimi: 33.1g
- Grăsimi sat.: 20.3g
- Proteine: 10.9g
- Fibre: 3.4g
- Zahăr: 37.4g
- ProPoints: 16
- SmartPoints: 27
Informații nutriționale pentru 1 porție (172g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!