-
Home
-
Rețete
-
Desert
-
Retete de chec
-
Chec cu cacao
-
Chec cu ciocolata
-
Chec cu cacao
Chec cu cacao
Preparare
-
Intr-un vas cerne faina, cacaua, praful de copt si sarea. Separat, amesteca untul cu zaharul cu ajutorul mixerului.
-
Separa ouale; adauga pe rand galbenusurile la crema de unt, apoi amestecul uscat de faina si cacao.
Adauga laptele si amesteca totul bine.
-
Bate albusurile spuma si incorporeaza-le usor, cu o spatula, in compozitie.
-
Rupe ciocolata in bucati (nu foarte mici) si adaug-o in aluat.
-
Toarna compozitia intr-o forma de chec tapetata cu hartie si unsa cu unt.
-
Coace checul la foc potrivit (180 grade C) timp de cca. 35 de minute.
Informații nutriționale:
pentru 1 porție / pentru 100 g
Nutriție:
Calorii: 598Kcal
-
Carbo: 62g
-
Grăsimi: 33.1g
-
Grăsimi sat.: 20.3g
-
Proteine: 10.9g
-
Fibre: 3.4g
-
Zahăr: 37.4g
-
ProPoints: 16
-
SmartPoints:
27
Informații nutriționale pentru 1 porție (172g)
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete