Cartofi dulci la cuptor, cu ghimbir si lime
Ingrediente
4
Preparare
Preparare10 min
Gătire10 min
- Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava cu hartie de copt. Curatati cartofii de coaja si spalati si ii taiati in cuburi potrivite, toate cam de aceeasi marime. In asezati in tava, intr-un singur strat, ii stopiti cu uleiul de masline. Radeti coaja de lime, o adaugati, stoarceti si sucul de la ea. Adaugati ghimbirul ras fin, putina sare si piper. Dati la cuptor pana se rumenesc bine pe ambele parti.
- Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava cu hartie de copt. Curatati cartofii de coaja si spalati si ii taiati in cuburi potrivite, toate cam de aceeasi marime. In asezati in tava, intr-un singur strat, ii stopiti cu uleiul de masline. Radeti coaja de lime, o adaugati, stoarceti si sucul de la ea.
- Adaugati ghimbirul ras fin, putina sare si piper. Dati la cuptor pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Super!!
am gătit această rețetă
anonymous
Da,foarte buna
am gătit această rețetă
anonymous
Excelent !!
am gătit această rețetă

buggy39
O reteta excelenta
anonymous
Excelenta!
anonymous
Excelenti!
anonymous
Multumesc pentru reteta foarte bun rezultatul am facut pentru prima data, m-am mai uitat la ei in supermarket dar nu am indraznit, cam scumpi, am facut din doi cartofi mai rotunzi - sunt unii foarte tuguiati - cca 500 grame, la curatat coja foarte subtire, lamaie in loc de lima ghimbir ras fin un cubulet de 1 cm asa este gust care aminteste de dovleacul copt dar mult mai catifelat, aromat. succes
anonymous
Sunt grozavi.
anonymous
Buni buni
anonymous
Cartofii dulci se pot consuma si cu coaja (bine spalati); sunt deliciosi !
Punctează această reţetă