Cartofi dulci la cuptor, cu ghimbir si lime

Desert
Foarte ușor
20 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare10 min
Gătire10 min
  • Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava cu hartie de copt. Curatati cartofii de coaja si spalati si ii taiati in cuburi potrivite, toate cam de aceeasi marime. In asezati in tava, intr-un singur strat, ii stopiti cu uleiul de masline. Radeti coaja de lime, o adaugati, stoarceti si sucul de la ea. Adaugati ghimbirul ras fin, putina sare si piper. Dati la cuptor pana se rumenesc bine pe ambele parti.
  • Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava cu hartie de copt. Curatati cartofii de coaja si spalati si ii taiati in cuburi potrivite, toate cam de aceeasi marime. In asezati in tava, intr-un singur strat, ii stopiti cu uleiul de masline. Radeti coaja de lime, o adaugati, stoarceti si sucul de la ea.
  • Adaugati ghimbirul ras fin, putina sare si piper. Dati la cuptor pana se rumenesc bine pe ambele parti.

Punctează această reţetă

IIsabela

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4

anonymous

Super!!

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Da,foarte buna

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Excelent !!

am gătit această rețetă
abuz
buggy39

buggy39

O reteta excelenta

abuz

anonymous

Excelenta!

abuz

anonymous

Excelenti!

abuz

anonymous

Multumesc pentru reteta foarte bun rezultatul am facut pentru prima data, m-am mai uitat la ei in supermarket dar nu am indraznit, cam scumpi, am facut din doi cartofi mai rotunzi - sunt unii foarte tuguiati - cca 500 grame, la curatat coja foarte subtire, lamaie in loc de lima ghimbir ras fin un cubulet de 1 cm asa este gust care aminteste de dovleacul copt dar mult mai catifelat, aromat. succes

abuz

anonymous

Sunt grozavi.

abuz

anonymous

Buni buni

abuz

anonymous

Cartofii dulci se pot consuma si cu coaja (bine spalati); sunt deliciosi !

abuz
  • pagina 1 / 4