Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava cu hartie de copt. Curatati cartofii de coaja si spalati si ii taiati in cuburi potrivite, toate cam de aceeasi marime. In asezati in tava, intr-un singur strat, ii stopiti cu uleiul de masline. Radeti coaja de lime, o adaugati, stoarceti si sucul de la ea. Adaugati ghimbirul ras fin, putina sare si piper. Dati la cuptor pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Preincalziti cuptorul la 180 gradeC. Tapetati o tava cu hartie de copt. Curatati cartofii de coaja si spalati si ii taiati in cuburi potrivite, toate cam de aceeasi marime. In asezati in tava, intr-un singur strat, ii stopiti cu uleiul de masline. Radeti coaja de lime, o adaugati, stoarceti si sucul de la ea.
Adaugati ghimbirul ras fin, putina sare si piper. Dati la cuptor pana se rumenesc bine pe ambele parti.
Multumesc pentru reteta foarte bun rezultatul am facut pentru prima data, m-am mai uitat la ei in supermarket dar nu am indraznit, cam scumpi, am facut din doi cartofi mai rotunzi - sunt unii foarte tuguiati - cca 500 grame, la curatat coja foarte subtire, lamaie in loc de lima ghimbir ras fin un cubulet de 1 cm asa este gust care aminteste de dovleacul copt dar mult mai catifelat, aromat. succes
Comentarii (32):
Super!!
Da,foarte buna
Excelent !!
O reteta excelenta
Excelenta!
Excelenti!
Multumesc pentru reteta foarte bun rezultatul am facut pentru prima data, m-am mai uitat la ei in supermarket dar nu am indraznit, cam scumpi, am facut din doi cartofi mai rotunzi - sunt unii foarte tuguiati - cca 500 grame, la curatat coja foarte subtire, lamaie in loc de lima ghimbir ras fin un cubulet de 1 cm asa este gust care aminteste de dovleacul copt dar mult mai catifelat, aromat. succes
Sunt grozavi.
Buni buni
Cartofii dulci se pot consuma si cu coaja (bine spalati); sunt deliciosi !