"Ouale se amesteca bine cu zaharul, faina si laptele, se adauga zeama si coaja de lamaie." Pai dupa ce am batut albusurile, din oua au ramas numai galbenusurile de amestecat cu zaharul, faina si laptele.
Rețeta este bine explicată și cred că preparatul este și gustos dar, ar fi frumos să traduci în grade celsius nu fahrenheit, sau pe ambele chiar dacă vrei să-ți arăți cunoștințele pe care le-ai dobândit la fizică, poate că nu toată lumea are cuptor așa deștept ca al tău. În rest, mulțumesc pentru rețetă.
Comentarii:
"Ouale se amesteca bine cu zaharul, faina si laptele, se adauga zeama si coaja de lamaie." Pai dupa ce am batut albusurile, din oua au ramas numai galbenusurile de amestecat cu zaharul, faina si laptele.
Rețeta este bine explicată și cred că preparatul este și gustos dar, ar fi frumos să traduci în grade celsius nu fahrenheit, sau pe ambele chiar dacă vrei să-ți arăți cunoștințele pe care le-ai dobândit la fizică, poate că nu toată lumea are cuptor așa deștept ca al tău. În rest, mulțumesc pentru rețetă.