Petitchef

Budinca de lamaie

Desert
4 porții
20 min
30 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Se bat albusurile spuma cu o lingura din cantitatea de zahar.
  • Ouale se amesteca bine cu zaharul, faina si laptele, se adauga zeama si coaja de lamaie.
  • La pasul acesta gustati putin din compozitie, daca v-ar place mai acrisoara mai adaugati din cea de-a 2 lamaie ramasa fara coaja.
  • Se adauga albusurile batute spuma si se incorporeaza cu miscari incete, verticale, in compozitie.
  • A pregatit 4 forme din ceramica si le-am asezat intr-o tava tot din ceramica, in bain-marie.
  • A dat cuptorul la temperatura ridicata 425F pt 10 minute, apoi pt alte 40 de minute la 320F.


Poze

Budinca de lamaie
Budinca de lamaie - poza 2

Întrebări:




Comentarii:

mariga, 11/02/2020

"Ouale se amesteca bine cu zaharul, faina si laptele, se adauga zeama si coaja de lamaie." Pai dupa ce am batut albusurile, din oua au ramas numai galbenusurile de amestecat cu zaharul, faina si laptele.

(0) (0) Abuz
tabita_m2020
tabita_m2020, 24/01/2020

Rețeta este bine explicată și cred că preparatul este și gustos dar, ar fi frumos să traduci în grade celsius nu fahrenheit, sau pe ambele chiar dacă vrei să-ți arăți cunoștințele pe care le-ai dobândit la fizică, poate că nu toată lumea are cuptor așa deștept ca al tău. În rest, mulțumesc pentru rețetă.

(4) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Budinca cu mere si caramel
Budinca cu mere si caramel
10 porții
1 h 20 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Budincă de paste în friteuza cu aer
Budincă de paste în friteuza cu aer
2 porții
20 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Budinca de chia si kiwi
Budinca de chia si kiwi
1 porții
6 h 10 m
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Natillas, budinca spaniola
Natillas, budinca spaniola
4 porții
20 min
Foarte ușor
4.8 / 5
Rețetă Verrine cu tarta de lamaie
Verrine cu tarta de lamaie
6 porții
42 min
Ușor
5 / 5

Articole conexe

Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Merele, fructe de toamnă sănătoase, parfumate și gustoase Sa vorbim despre Guacamole! Sa vorbim despre Guacamole! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta! Cum sa faci o maioneza de casa perfecta!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează