Petitchef

Brownies cu ciocolata si migdale

Desert
6 porții
20 min
15 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Preparare

  • Ciocolata taiata in bucatele marunte le puneti la topit in bain marin. Migdalele in fulgi si cele intregi intr-o cratita pe foc domol, pentru a le da un pic de culoare si in acelasi timp mai multa aroma. Amestecati migdalele din timp in timp, pana cand prind culoare.
    Intr-un saladier, puneti zaharul si 150 g unt moale, amestecati pana cand compozitia se albeste si devine ca o spuma.
    Apoi, adaugati un ou, un pic de faina, amestecati. Repetati aceasta operatie de 3 ori.
    Varsati ciocolata topita peste compozitie si amestecati, pana cand aceasta devine omogena.
    Ungeti o tava dreptunghiulara de 20 x 28 cm antiadeziva, iar cu restul de unt topit si preancalziti cuptorul la 150°C.
    In compozitie adaugati migdalele, amestecati, apoi depuneti in tava. Egalizati suprafata compozitiei si depuneti in cuptorul cald timp de Compozitia nu va depasi 1.5 cm inaltime si cum nu va ramane mult timp in cuptor, va fi moale.
    Dupa ce a copt, scoateti tava din cuptor si lasati prajitura sa se raceasca,15 minute.
    dupa care o scoateti din tava si taiati in patratele.
    Mi-e imi place brownies serviti cu o inghetata, in locul unei creme engleze, este un desert care se mananca foarte usor...


Întrebări:




Comentarii:

01/10/2014

Deci cat sta la cuptor,la cate grade?

(0) (0) Abuz
28/09/2014

De incercat,pare f.buna

(0) (0) Abuz
Eva_S
Eva_S, 27/09/2014

Am sa fac

(0) (0) Abuz
26/09/2014

TOP

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite


Articole conexe

Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Cea mai buna ciocolata! Ciocolata de casa! Laptele de migdale – miracolul vegetal Laptele de migdale – miracolul vegetal Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete Rasfat dulce de Valentine’s Day sau de Dragobete

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează