Ciocolata taiata in bucatele marunte le puneti la topit in bain marin. Migdalele in fulgi si cele intregi intr-o cratita pe foc domol, pentru a le da un pic de culoare si in acelasi timp mai multa aroma. Amestecati migdalele din timp in timp, pana cand prind culoare. Intr-un saladier, puneti zaharul si 150 g unt moale, amestecati pana cand compozitia se albeste si devine ca o spuma. Apoi, adaugati un ou, un pic de faina, amestecati. Repetati aceasta operatie de 3 ori. Varsati ciocolata topita peste compozitie si amestecati, pana cand aceasta devine omogena. Ungeti o tava dreptunghiulara de 20 x 28 cm antiadeziva, iar cu restul de unt topit si preancalziti cuptorul la 150°C. In compozitie adaugati migdalele, amestecati, apoi depuneti in tava. Egalizati suprafata compozitiei si depuneti in cuptorul cald timp de Compozitia nu va depasi 1.5 cm inaltime si cum nu va ramane mult timp in cuptor, va fi moale. Dupa ce a copt, scoateti tava din cuptor si lasati prajitura sa se raceasca,15 minute. dupa care o scoateti din tava si taiati in patratele. Mi-e imi place brownies serviti cu o inghetata, in locul unei creme engleze, este un desert care se mananca foarte usor...
Comentarii:
Deci cat sta la cuptor,la cate grade?
De incercat,pare f.buna
Am sa fac
TOP