Briose butchy - briose fara unt

Gustări
8 porții
Ușor
4 h 40 m
189 Kcal

Briosele Butchy se diferentiaza de alte briose prin particularitatea ca untul este inlocuit de smantana grasa. Sunt un produs al patiseriei germane si pentru ca nu sunt foarte dulci, se pot consuma cu gem la micul dejun. Nu uitati sa faceti bile mici de aluat, astfel incat toata lumea sa poata rupe cu usurinta.


Ingrediente

8

Pentru crusta aurie:


Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare20 min
Timp așteptare4 ore
Gătire20 min


Observații

Avetii grija sa nu puneti drojdia in contact cu zaharul sau sarea.

Puteti inlocui cele 12 gr de drojdie proaspata cu un plic de drojdie uscata: o veti rehidrata amestecand putin lapte inainte de o incorpora in aluat.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 189Kcal
  • Carbo: 30.9g
  • Grăsimi: 4.5g
  • Grăsimi sat.: 2g
  • Proteine: 5.6g
  • Fibre: 1.3g
  • Zahăr: 9.1g
  • ProPoints: 5
  • SmartPoints: 7
Informații nutriționale pentru 1 porție (72g)

Echipamente de gătit

cuptor

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

savy_b2016, 14/10/2024

SUPER, O RETETA EXCELENTA.

(0) (0) abuz
14/10/2024

Drojdia totdeauna se pune lângă zahăr pentru că se hrănește cu el. Doar sarea o inhibă

(1) (0) abuz



+