Petitchef

Branzoici

Desert
8 porții
2 ore
30 min
Ușor

Ingrediente

8

Facem un aluat de cozonac,simplu si rapid,pentru care avem nevoie de:

pentru umplutura:

Preparare

  • Dizolvam drojdia ,3 linguri de zahar,sare,margarina,in laptele cald,punem faina,ouale intregi,coaja de lamaie,vanilia,incepem sa framantam,nu trebuie prea mult framantat....eu am pus la masina de paine pe programul de aluat de pitza...lasam sa dospeasca pana isi dubleaza volumul.....
    pana dospeste aluatul,pregatim umplutura amestecand bine branza de vaci sau urda cu zaharul ouale si zaharul vanilat
    scoatem aluatul pe planseta de lucru si-l intindem cam la 0,5 cm grosime si taiem in patrate,punem cate o lingurita plina de umplutura,impachetam patratele unind colturile opuse,ungem cu ou batut si asezam pachetelele in tava de copt pregatita cu hartie de copt... lasam cam 15 min sa creasca....
    coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C cam 30 min


Poze

Branzoici
Branzoici - poza 2
Branzoici - poza 3

Întrebări:

Corect, se spune BRANZOAICE, NU branzoici!

Răspuns:

Este adevarat! Scuze.




Comentarii (14):

10/02/2016

Cred ca sunt foarte bune si destul de usor de realizat.

(0) (0) Abuz
10/02/2016

O branzoaica...doua branzoaice, nu branzoici, asa cum o leoaica... nu doua leoici sau o pustoaica nu doua pustoici!

(0) (0) Abuz
16/03/2014

E o reteta minunata eu am facut cu aceasta reteta si au iesit super bune.

(1) (0) Abuz
05/09/2013

Super bun

(1) (0) Abuz
20/05/2013

Bai eu stiam ca PIZZA se scrie cu 2 de Z si nu cu T ca altii^^^^^!!!!!!!!!

(0) (0) Abuz
10/05/2012

Nu am incercat-o inca dar exact asa le face si soacra-mea.o sa fac si eu k ne plac la toti branzoicile.

(1) (0) Abuz
12/11/2011

Excelent

(1) (0) Abuz
28/06/2011

SUPERRR chiar imi era dor de branzoici! Bravooo!!!

(1) (0) Abuz
27/06/2011

Forte bine

(1) (0) Abuz
27/06/2011

Bune rau!!!

(1) (0) Abuz

Sort:     Filtrează:
  • pagina 1 / 2

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Mojito cubanez
Mojito cubanez
1 porții
5 min
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Buturuga cu lamaie si merengue
Buturuga cu lamaie si merengue
6 porții
2 h 12 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Sangria alba (cu vin alb)
Sangria alba (cu vin alb)
6 porții
2 h 10 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Mona de pascua
Mona de pascua
8 porții
5 h 25 m
Ușor
5 / 5
Rețetă Chec cu lămâie expres într-un blender!
Chec cu lămâie expres într-un blender!
6 porții
35 min
Foarte ușor
Rețetă Gogosi pufoase - petitchef
Gogosi pufoase - petitchef
20 porții
1 h 10 m
Ușor
4.2 / 5

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează