Facem un aluat de cozonac,simplu si rapid,pentru care avem nevoie de:
pentru umplutura:
Preparare
Dizolvam drojdia ,3 linguri de zahar,sare,margarina,in laptele cald,punem faina,ouale intregi,coaja de lamaie,vanilia,incepem sa framantam,nu trebuie prea mult framantat....eu am pus la masina de paine pe programul de aluat de pitza...lasam sa dospeasca pana isi dubleaza volumul..... pana dospeste aluatul,pregatim umplutura amestecand bine branza de vaci sau urda cu zaharul ouale si zaharul vanilat scoatem aluatul pe planseta de lucru si-l intindem cam la 0,5 cm grosime si taiem in patrate,punem cate o lingurita plina de umplutura,impachetam patratele unind colturile opuse,ungem cu ou batut si asezam pachetelele in tava de copt pregatita cu hartie de copt... lasam cam 15 min sa creasca.... coacem in cuptorul preincalzit la 180 grade C cam 30 min
Comentarii (14):
Cred ca sunt foarte bune si destul de usor de realizat.
O branzoaica...doua branzoaice, nu branzoici, asa cum o leoaica... nu doua leoici sau o pustoaica nu doua pustoici!
E o reteta minunata eu am facut cu aceasta reteta si au iesit super bune.
Super bun
Bai eu stiam ca PIZZA se scrie cu 2 de Z si nu cu T ca altii^^^^^!!!!!!!!!
Nu am incercat-o inca dar exact asa le face si soacra-mea.o sa fac si eu k ne plac la toti branzoicile.
Excelent
SUPERRR chiar imi era dor de branzoici! Bravooo!!!
Forte bine
Bune rau!!!