Verrine super proaspete cu avocado, creveți, grapefruit!

Antreuri
4 porții
Foarte ușor
15 min

Avem un aperitiv fără gătit și super fresh: verrines cu avocado, creveți, grapefruit. O combinație dulce/sărat și ușor acidulată. Nu ezitați să le prezentați în verrine mai la aperitiv ;-)


Ingrediente

4

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Rețete inrudite

Verrine cu avocado si somon


Preparare

  • Pregătiți grapefruitul: tăiați baza și vârful. Tăiați coaja în jur și pelicula albă rămasă.
    Scoateți bucățile de pulpă cu ajutorul unui cuțit, tăiați-le în bucăți mici și dați deoparte.
    Stoarceți ce a mai rămas din grapefruit pentru a extrage sucul.
  • Curățați creveții și tăiați-i în bucăți mici.
    Într-un bol de salată, amestecați creveții, grapefruitul, uleiul de măsline, sucul de 1/2 lămâie, paprica și sarea. Puneți la rece.
  • Tăiați avocado în jumătate, scoateți-le miezul și colectați pulpa.
    Amestecați cu sucul de la cealaltă jumătate de lămâie și sare.
  • Pregătirea verrinelor: puneți câteva linguri de amestec de avocado pe fundul verrinelor și deasupra amestecul de creveți/grepfruit. Puneți verrinele la frigider până la servire ;-) Poftă bună!


Echipamente de gătit

blender

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

Eu, 30/05/2022

Fără gătit dar creveții sunt fierți ...
Dacă nu am Verrine și folosesc un banal pahar o fi bine?

am gătit această rețetă
(1) (0) abuz



+