I Vamos a Mexico! Cu acest sos „Pico de gallo” si aceste chipsuri de tortilla de casa, aperitivul promite sa fie proaspat,colorat si picant: suficient pentru a-ti face papilele gustative sa sanseze:-D
Pentru a face aceste doua retete super simple, urmatii pasii de realizare de mai jos si nu ezitati sa ne spuneti ce parere aveti despre asta in comentarii ;-)
Pico de gallo : Spalati toate ingredientele, apoi taiati rosiile cherry, ceapa rosie, coriandrul si ardeiul iute in brunoise (este cea mai mica si fina taietura cub, cu dimensiunea de 2/2 mm ). Stoarceti lamaia verde.
Puneti toate ingredientele intr-un castron si amestecati.
Tortilla chips : Taiati tortilele in 8 si asezați-le pe o tava de copt tapetata cu hartie pergament.
Se amesteca uleiul cu boiaua si sarea, apoi se unge fiecare triunghi de tortilla pe fiecare parte.
Se coace in cuptorul preincălzit la 200° C timp de 6 pana la 7 minute.