Salsa mexicana pico de gallo si tortillas chips
I Vamos a Mexico! Cu acest sos „Pico de gallo” si aceste chipsuri de tortilla de casa, aperitivul promite sa fie proaspat,colorat si picant: suficient pentru a-ti face papilele gustative sa sanseze:-D Pentru a face aceste doua retete super simple, urmatii pasii de realizare de mai jos si nu ezitati sa ne spuneti ce parere aveti despre asta in comentarii ;-)
Ingrediente
Pico de gallo:
Tortilla chips:
Preparare
Pico de gallo :
Spalati toate ingredientele, apoi taiati rosiile cherry, ceapa rosie, coriandrul si ardeiul iute in brunoise (este cea mai mica si fina taietura cub, cu dimensiunea de 2/2 mm ). Stoarceti lamaia verde.Puneti toate ingredientele intr-un castron si amestecati.
Tortilla chips :
Taiati tortilele in 8 si asezați-le pe o tava de copt tapetata cu hartie pergament.Se amesteca uleiul cu boiaua si sarea, apoi se unge fiecare triunghi de tortilla pe fiecare parte.
Se coace in cuptorul preincălzit la 200° C timp de 6 pana la 7 minute.
Gata! Serviti!
Observații
Cat timps se pastreaza pico de gallo?
Puteti păstra pico de gallo timp de aproximativ 5 zile intr-un loc racoros, intr-un recipient etans.
Cum se pastreaza chipsurile de tortilla?
Chipsurile se pot pastra aproximativ o saptamana daca sunt puse intr-un recipient etans.
Este posibil sa inlocuim condimentele?
Puteti crea propriile chipsuri de tortilla folosind condimentele preferate!
Putem elimina ardeiul iute din pico de gallo?
Puteti sa nu puneti deloc. Adaptati in functie de gusturi si preferinte.