Bavareza cu capsune
Ingrediente
8
Preparare
Preparare30 min
Gătire30 min
- Se freaca galbenusurile cu zaharul pana isi dubleaza volumul.Se adauga laptele si se fierbe pe baie de aburi pana se ingroasa putin.
- Se adauga in amestecul de oua dupa ce s-a mai racit un pic.Se lasa sa se raceasca.Se mixeaza 700 g de capsuni.
- Se amesteca cu galbenusurile, apoi se adauga frisca si se amesteca incet.Se inmoaie piscoturile in zeama de lamaie indulcita si se asaza in forma rotunda.
- Se pune jumatate din compozitie peste piscoturi, apoi se adauga capsunile intregi.Se pune restul de crema si se baga la frigider cel putin 4 ore sau peste noapte, recomandat.Se decoreaza cu capsuni sau cu ce doriti.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!
Punctează această reţetă