Amandina

AMANDINA
Desert
8 porții
Ușor
2 ore

Ingrediente

8

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare1 oră
Gătire1 oră


Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 4
Diana Lucia, 22/01/2019

In reteta traditionala de amandina, blatul va contine si nuca macinata si cateva linguri de pesmet (pentru a obtine textura clasica de amandina, asa cum se facea ea in vremurile bune, cand bunicele noastre gateau dupa retetele Sandei Marin). Sigur ca eu am reteta aceea (pe care o fac fff rar, din lipsa de timp), dar nu o am acum la indemana pentru a o face cunoscuta si altora. Va asigur ca iese cu muuuult mai bine decat asta. Oricum, de dragul comparatiei, voi face si aceasta reteta, care nu poate fi altfel decat buna - dar NU EXCELENTA !

(0) (0) abuz
04/03/2015

E buna

(0) (0) abuz
27/03/2014

Fb

(0) (0) abuz
19/03/2014

Arata superrrrrrrrrrrrrrrr

(0) (0) abuz
14/03/2014

Arata bine am sa o incerc si eu

(0) (1) abuz
12/03/2014

Interesanta

(0) (0) abuz
12/03/2014

Foarte buna

(0) (0) abuz
11/03/2014

Fffffff buna excelenta

(0) (0) abuz
11/03/2014

Caut de mult timp aceasta reteta, este una dintre prajiturile mele preferate.Sper sa-mi reuseasca!

(0) (0) abuz
simucecilia, 11/03/2014

GOOD

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 4



+