Ingrediente: Foi: 12 linguri zahar 12 linguri ulei 6 linguri pasta rosii un vf cutit sare o lingurita bicarbonat stins cu otet 3 cani 1/2 faina Umplutura un kg...
Ingrediente: Blat: 100 ml ulei, 200 ml apă, 150 g nucă, 50 g zahăr, 3 linguri marmeladă (caise), 200 g făină, 10 g praf de copt, un praf de sare, 1 linguriță...
Mâncărurile de post sunt foarte sănătoase și sănătoase reprezentând un beneficiu pentru organism doarece ajută la eliminarea toxinelor din organism. Legumele, fructele și cerealele constituie baza produselor de post gătite în casă sau cumpărate.
Ingrediente: 5-6 fire de praz (curatate de prima foaie si spalate) 250 ml de suc de rosii 200 gr. de masline (intepate cu o furculita sau cu o scobitoare) 100...
Ingrediente: 500 g telina 2 -3 cepe o rosie un gogosar,ardei gras sau capia 150 g masline dietetice o lamaie 60 g zahar cca 200 ml ulei sare, piper 4 foi de...
Ingrediente: 450 g mazare congelata o conserva mica de rosii in bulion o ceapa cateva linguri de ulei o lingurita zahar busuioc uscat marar proaspat sau uscat...
Zaharul alb si zaharul brun sunt doua dintre cele mai frecvent tipuri utilizate. Multi oameni presupun ca zaharul brun este mai nutritiv decat zaharul alb, doar prin simplul fapt ca il asociaza versiunea maro a anumitor tipuri de alimente, cum ar fi orez, paine sau...