Sticksuri cu feta si susan
Branza Feta de obicei o mancam in salata greceasca, insa astazi va propunem sa-o mancam sub forma de batoane acoperite cu seminte de susan! O reteta usoara pentru un aperitiv sau insotite de o salata. In plus, nu este nevoie de multe ingrediente pentru a le face, asa ca nu ezitati!
Ingrediente
6
Cost estimat: 4.6Euros€ (0.77€/porție)
Rețete inrudite
-
Baghete rasucite cu susan
-
Feta saganaki, rețeta grecească cu feta crocantă și miere
-
Gnochi feta la cuptor cu airfryer, un fel de mâncare super rapid cu roșii cherry și feta!
-
Chifteluțe de mazăre și feta în air fryer
Preparare
Preparare20 min
Gătire8 min
Taiati bucata de feta in 6 batoane de aceeasi marime.
Treceti fiecare baton de branza prin faina, apoi treceti-le prin ouale batute.
La final, treceti batoanele prin susan, astfel incat acestea sa fie bine acoperite. Puneti in frigider timp de 20 de minute.
Prajiti in ulei fierbinte, cate 2 minute pe fiecare parte.
Gata!
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 247Kcal
- Carbo: 7.9g
- Grăsimi: 18.4g
- Grăsimi sat.: 5.9g
- Proteine: 10.8g
- Fibre: 1.7g
- Zahăr: 0.8g
- ProPoints: 7
- SmartPoints: 8
Informații nutriționale pentru 1 porție (73g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: