Petitchef

Coltunasi cu branza

Aperitiv
4 porții
20 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Din oua, sare, apa si faina se face un aluat nu prea tare, care se framanta bine, apoi se intinde o foaie cam de 1mm grosime. Se taie patrate cu latura de 5/6 cm. Se amesteca branza cu galbenus si se pune purina umplutura in mijlocul fiecarui patrat.
  • Se unge pe margini cu apa si se lipesc doua colturi opuse, sa formeze un triunghi. Se preseaza marginile si se pun la fiert intr-o cratita cu 3 l de apa clocotita, cu o lingurita de sare. Se lasa la fiert, la foc domol pana fierbe bine aluatul. Se scot, se scurg bine si se servesc cu smantana.
  • De buni sunt foarte buni, de preparat nu este greu dar mie nu mi-au iesit ori nu avut rabdare ori chiar nu ma pricep la astfel de delicatese.


Întrebări:




Comentarii:

19/07/2015

Untul ,pesmetul sunt ingrediente ce nu s-au folosit in aceasta reteta

(0) (0) Abuz
25/01/2015

Fb

(0) (0) Abuz
15/05/2013

Ii dau 5 stele de aur





mai buna ca alta data

(0) (0) Abuz
26/02/2013

Ffff.buna reteta

(0) (0) Abuz
29/07/2012

Super!

(0) (0) Abuz
22/07/2012

Deliciosi

(0) (0) Abuz
19/06/2012

Sunt superi,am incercat miau iesit foarte bine

(0) (0) Abuz
19/04/2012

1. pentru cate persoane e aceasta reteta 2. la ce folosesti untul , detalii in reteta ,nimic 3. nu folosesti zahar la nimic ?

(0) (0) Abuz
28/03/2012

Superbe

(0) (0) Abuz
14/11/2011

Ce faci u untul si pesmetul?

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Cartofii - fel de mancare sau garnitura? Cartofii - fel de mancare sau garnitura?

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează