Din oua, sare, apa si faina se face un aluat nu prea tare, care se framanta bine, apoi se intinde o foaie cam de 1mm grosime. Se taie patrate cu latura de 5/6 cm. Se amesteca branza cu galbenus si se pune purina umplutura in mijlocul fiecarui patrat.
Se unge pe margini cu apa si se lipesc doua colturi opuse, sa formeze un triunghi. Se preseaza marginile si se pun la fiert intr-o cratita cu 3 l de apa clocotita, cu o lingurita de sare. Se lasa la fiert, la foc domol pana fierbe bine aluatul. Se scot, se scurg bine si se servesc cu smantana.
De buni sunt foarte buni, de preparat nu este greu dar mie nu mi-au iesit ori nu avut rabdare ori chiar nu ma pricep la astfel de delicatese.
Comentarii:
Untul ,pesmetul sunt ingrediente ce nu s-au folosit in aceasta reteta
Fb
Ii dau 5 stele de aur
mai buna ca alta data
Ffff.buna reteta
Super!
Deliciosi
Sunt superi,am incercat miau iesit foarte bine
1. pentru cate persoane e aceasta reteta 2. la ce folosesti untul , detalii in reteta ,nimic 3. nu folosesti zahar la nimic ?
Superbe
Ce faci u untul si pesmetul?