Ingrediente: 1 kg dovleac 1 ceapa medie 2 cartofi medii 2 morcovi medii 1 pastarnac o jumatate de mar mare 150 gr smantana grasa 30 gr vegeta fara sare sare...
Ingrediente: o ceapa mica taiata marunt 3 catei de usturoi taiati marunt 4 rosii in sos tomat o jumatate de ardei gras taiat cuburi 100 g morcov 50 g varza...
Ingrediente: 50 g telina taiata felii subtiri 50 g morcov taiat subtire 50 g mazare din conserva un ardel iute verde taiat rondele o ceapa rosie mica taiata...
Ingrediente: 300 g porumb congelat sau la conserva 200 g conopida congelata 100 g baby morcov 70 g telina 30 g radacina patrunjel 8 buc catei de usturoi o...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 6 bucati surimi o jumatate de morcov cam 50 g castrevete verde ceva ceapa verde un ardel iute otet sos de soia o lingura ulei 50 g taietei cu ou...
Ingrediente: 300 g ceapa , merge insa traditionala ceapa galbena 150 g cascaval emmentaler sau orice cascaval se topeste usor 3 linguri ulei vegetal 3 foi de...
Ingrediente: -100 g creveti 200 gr piept de pui taiat fidelute, un cub mare de untè 1 morcov mic cateva fire de varza chinezeasca (merge si varza simpla) 50 gr...
Ingrediente: 600 g file de peste 250 g ciuperci de care va vin la indemana ceava legume (o ceapa mica, o jumatate de morcov, o felie groasa de telina si o...
Cel putin trei dintre cele cinci mese zilnice trebuie sa contina verdeturi sub diferite forme: salate, ciorba de loboda, mancare de stevie sau piure de urzici cu untisor”, ne spune prof. dr Gheorghe Mencinicopschi, directorul Institutului de Cercetari Alimentare.