Ingrediente: 4 dovlecei 2 morcovi o ceapa un pastarnac 2 tije telina 1 lamaie 1 ardei mare rosu o lingura orez marar sare dupa gust optional bors 100 ml...
Ingrediente: ! piept de pui mare, 80 gr orez, 50 gr morcovi ( cca 2 mai mici), 50 gr telina, 2 radacini de patrunjel, 2 galbenusuri, 100 gr smantana, 1 lamaie,...
Ingrediente: -un piept de pui, sau pulpe de pui 1 ceapa 1 morcov potrivit 1 radacina de patrunjel 1 bucatica de telina 100 gr de orez 200 ml de lapte 250 ml de...
Orezul este un aliment sănătos și gustos, un ingredient de bază pentru pregătirea unor feluri principale de mâncare cu orez sau deserturi cu orez. Orezul oferă organisnului nutienți de calitate și energie.
Ingrediente: 700 g carne de pui 3 morcovi mijlocii 1 radacina de patrunjel 1 telina mica 1 ceapa 1/2 pahar de orez 1 zeama stoarsa de la o lamaie 3 galbenusuri...
Ingrediente: 400 g carne tocata de vita o cana de orez cu bob mare o ceapa 1 morcov 1 pastarnac 1 ou sare, piper marar, patrunjel faina Pentru dres: 2 oua sare...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 500 g de frunze de leurda 250 ml de lapte batut sau iaurt 1 ou 1 cub Knorr de legume marar 1 lingura de ulei 1 lingura rasa de faina 100 g...
Ingrediente: 4 dovlecei tineri O ceapa Un morcov O telina Un pastarnac O radacina de patrunjel 2 linguri orez 2 linguri faina 2 linguri ulei 3 oua 6 linguri...