Ingrediente: 200 g sunca de casa 1 lingura de ulei 500 g varza proaspata 2 morcovi 1 patrunjel 1 pastarnac 1 telina ½ gogosar rosu 1 ceapa Putin praz: 1 foaie...
Ingrediente: 700 g pulpa vita sau vitel 3 cartofi 2 morcovi 1 ardei gras 4 cepe 2 linguri bulion sau 250 g suc de rosii 1 l bors de casasau bors la plic...
Ingrediente: o capatana de varza noua (cam 1,5 kg) taiata in - patratele 5x5cm 2 pulpe de curcan afumat (sau alta afumatura) 1 ceapa rosie 1 pahar mare de...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: 300 g porumb congelat sau la conserva 200 g conopida congelata 100 g baby morcov 70 g telina 30 g radacina patrunjel 8 buc catei de usturoi o...
Ingrediente: 12-14 ardei mai mici 500 g carne tocata amestec 100 g orez 300 ml bulion 1 ceapa 2 linguri zahar 2 linguri amidon sau faina 300 ml lapte sau 250 g...