Ingrediente: 400-500 g pulpa porc 5 morcovi, un pastarnac, o bucata mica de telina 2 cepe 200 g smantana 2 oua intregi ( mai mici) sau unul mare 2 linguri...
Ingrediente: costita afumata sau ciolan afumat 1 ceapa (poate fi verde) 1 morcov mai mare 1 kg cartofi noi sare, piper tarhon in otet si proaspat smantana
Ingrediente: 500 gr carne de pui ( am folosit aripioare si spate ) 1 morcov 1 ceapa mare 1 lingurita boia dulce Putin ulei ( 2-3 linguri ) 200 ml smantana 1...
Ciorba reprezinta in bucataria traditionala romaneasca unul dintre felurile principale de mancare. indiferent ca este cu carne, peste sau cu legume acest preparat se regaseste in orice bucatarie din oricare colt al tarii.
Ingrediente: de-ale ciorbei: coada, cap, gat, "cazaturi" de carne cu os 1 litru bors proaspat zarzavat ca la curtea veche: ceva morcovi, pastarnaci, radacini...
Ingrediente: -cap de miel,gat,restul oaselor ce cad de la transarea mielului 3 morcovi mari rasi 1 pastranac ras 1 radacina de patrunjel rasa 1 radacina de...