-
Home
-
Rețete
-
Aperitiv
-
Tiramisu
-
Retete cu tiramisu si cacao
-
Tiramisu cu cafea
-
Tiramisu - clasic
Tiramisu - clasic
Preparare
-
Se separa oualele. Galbenusurile se amesteca cu zaharul, pana devine ca o pasta mai albicioasa. Se adauga branza mascarpone si se amesteca din nou.
-
Albusurile se bat si se incorporeaza incet la crema initiala.
-
Piscoturile se inmoaie in cafea. Mie mi-au ajuns 3 cescute de espresso. Se poate folosi si nes in loc de espresso.
-
Pe o tava se aseaza un rand de piscoturi, unul de crema (jumatate din compozitie), piscoturi din nou si crema (cealalta jumatate) deasupra.
-
Se pudreaza cu cacao si se da la frigider vreo 2-3 ore.
Poze
Întrebări:
Rețete inrudite
Articole conexe
Ultimele articole
Rețete
Comentarii:
Super!
Bun si rapid
Iamiii
[/