Se pune laptele la fiert cu scortisoara si vanilie si cand a dat in clocot se scot batoanele si se pun fideaua, stafidele si o parte din migdale. Se lasa cca 5 min sau pana cand fideaua absoarbe din lapte.
Trebuie sa fie mai lichida toata treaba pentru ca apoi eu sting focul si pun capacul, lasand fideaua sa se mai umfle 20-30 min.
Dupa ce a fiert se pune si zaharul amestecand bine de cateva ori ca sa se topeasca si se mai presara ceva migdale pe deasupra.
Multumesc ca ai spus cate cuiburi de fidea sa pun nu stiam pt ca nu am facut pana acum si am cautat o gramada. m-am trezit acum 30 min si aveampofta de ceva si mi-am adus aminte de fidea cu lapte si in sfarsit am gasit o bucatareasa adevarata care sa si spuna cate cuibulete trebuie multumesc mult ma duc sa o prepar o zi buna
Comentarii:
Excelent
Multumesc ca ai spus cate cuiburi de fidea sa pun nu stiam pt ca nu am facut pana acum si am cautat o gramada. m-am trezit acum 30 min si aveampofta de ceva si mi-am adus aminte de fidea cu lapte si in sfarsit am gasit o bucatareasa adevarata care sa si spuna cate cuibulete trebuie multumesc mult ma duc sa o prepar o zi buna