Suberec cu branza

Aperitiv
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Pt aluat:

Pt umplutura:

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Pt aluat punem faina intr-un castron,facem o gaura in mijloc si punem bicarbonatul stins.Apoi adaugam apa calduta si amestecam compozitia,adaugand treptat fana pana ce obtinem un aluat destul de elastic.
  • Branza o faramitam cu furculita si o amestecam cu oul batut.
  • Apoi,rupem bucatele mici de aluat pe care le intindem in foaie subtire,le umplem cu 1 lingura de branza,nu mai mult sa nu cedeze foaia.Inchidem foaia si pe margini apasam ori ci degetele ori cu furculita pt a ne asigura ca nu se vor deschide.
  • Le prajim intr-o togaie in care am incins ulei,dar nu foarte mult,doar cat sa acopere bine fundul tigaii.Se prajesc la foc potrivit spre mic pt ca au tendinta de a se rumeni foarte repede.
  • Dupa ce prajit pe ambele parti,le acoperim si le lasam asa pana la servire pt ca altfel se vor intari.Daca le tineti acoperit raman fragede si buune..
  • Tin sa precizez ca pana la urma nu ajuns la nici un acord in privinta suberecurilor,asa ca ramas datoare cu o portie de suberec cu carne pe care sper ca o voi posta cat de curand.

Punctează această reţetă

TTotata

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

anonymous

Suberek in turceste inseamna turta cu CARNE....deci????????????

abuz

anonymous

Multumesc,chiar acum ma pregatesc sa incerc reteta 1

abuz

anonymous

Sunt f bune trebuie sa incercati macar odata

abuz

anonymous

Excelent! Exista si suberec cu branza.

abuz

anonymous

C'est excellent

abuz