Suberec cu branza
Ingrediente
2
Pt aluat:
Pt umplutura:
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Pt aluat punem faina intr-un castron,facem o gaura in mijloc si punem bicarbonatul stins.Apoi adaugam apa calduta si amestecam compozitia,adaugand treptat fana pana ce obtinem un aluat destul de elastic.
- Branza o faramitam cu furculita si o amestecam cu oul batut.
- Apoi,rupem bucatele mici de aluat pe care le intindem in foaie subtire,le umplem cu 1 lingura de branza,nu mai mult sa nu cedeze foaia.Inchidem foaia si pe margini apasam ori ci degetele ori cu furculita pt a ne asigura ca nu se vor deschide.
- Le prajim intr-o togaie in care am incins ulei,dar nu foarte mult,doar cat sa acopere bine fundul tigaii.Se prajesc la foc potrivit spre mic pt ca au tendinta de a se rumeni foarte repede.
- Dupa ce prajit pe ambele parti,le acoperim si le lasam asa pana la servire pt ca altfel se vor intari.Daca le tineti acoperit raman fragede si buune..
- Tin sa precizez ca pana la urma nu ajuns la nici un acord in privinta suberecurilor,asa ca ramas datoare cu o portie de suberec cu carne pe care sper ca o voi posta cat de curand.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Suberek in turceste inseamna turta cu CARNE....deci????????????
anonymous
Multumesc,chiar acum ma pregatesc sa incerc reteta 1
anonymous
Sunt f bune trebuie sa incercati macar odata
anonymous
Excelent! Exista si suberec cu branza.
anonymous
C'est excellent
Punctează această reţetă