Reteta de mucenici moldovenesti la cuptor
Ingrediente
4
pentru aluat:
pentru ornat:
Cost estimat: 5.17Euros€ (1.29€/porție)
Rețete inrudite
-
Camembert la cuptor, cu nuci si miere
-
Chipsuri de banana plantain coapte în cuptor
-
Fruze de varză kale umplute (la cuptor)
-
Homar la cuptor cu pătrunjel și lămâie: simplitate și rafinament
Preparare
Preparare1 oră
Gătire1 oră
- Se amesteca toate ingredientele pentru aluat si se framanta, adaugand din cand in cand cate putina apa.
- Se lasa aluatul la crescut intr-un loc calduros, langa aragaz, cam 1 ora si jumatate pana devine pufos.
- Dupa ce a crescut aluatul, se ia cate o bucata din acesta, se ruleaza si se formeaza mucenicii. Ungeti tava de cuptor cu putin ulei si asezati mucenicii in ea, dupa care ungeti cu apa si zahar vanilat.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 1278Kcal
- Carbo: 211.1g
- Grăsimi: 28g
- Grăsimi sat.: 3.6g
- Proteine: 36.7g
- Fibre: 11.3g
- Zahăr: 37.2g
- ProPoints: 34
- SmartPoints: 41
Informații nutriționale pentru 1 porție (350g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
08/03/2017
Daca se inlocuieste apa cu un suc de fructe sunt mai deliciosi,incercati si o sa fiti foarte multumiti.
am gătit această rețetă