Se bat albusurile spuma cu mixerul, se adauga galbenusurile si uleiul, apoi praful de copt si 3-4 picuri de esenta, apoi cu lingura se amesteca in timp ce pui faina in ploaie.
Se ung 2 coli ministeriale cu ulei si se aseaza in tava in care vei turna blatul. In acest mod blatul va putea fi scos usor ridicind de capetele coalelor si tinind de mijloc sa nu se rupa, dar nici nu se va lega de tava. Se lasa la copt 25-30 min la foc potrivit.
Se pun intr-un castron zaharul, oul, laptele si mierea si se pun pe foc , se adauga untul si se amesteca pina se topeste zaharul. Se raceste si se adauga faina pina se obtine un aluat de consistenta potrivita.
Se unge dosul tavii cu ulei si se imparte aluatul in 2 parti egale. Se intind foile cu sucitorul pe rind direct pe spatele tavii, se baga la copt 7-10 min sau pina se rumenesc putin. Cu un cutit se dezlipesc avind grije sa nu se rupa.
Se pune jumatate din cantitatea de lapte la fiert cu zaharul , cealalte jumatate se amesteca cu faina si praful de budinca se adauga coaja de lamaie si se toarna in castron amestecind ca sa nu se faca cocoloase pina se ingroase dar nu prea tare pt ca dupa ce se raceste se mai intareste.
Se pune jos o foaie, se unge cu crema alba se pune blatul ,peste blat se unge un strat de gem acrisor,se aseaza a doua foaie. Deasupra se unge cu ciocolata alba topita peste care se picura gelatina colorata se lasa sa se intareasca 15 min in frigider, iar apoi cu coada unei linguri se trag linii prin picurii de gelatina colorati.Se taie prajitura bucati, care se aseaza pe farfurie, ori orizontal, ori vertical ca si in poze.