Se bat spuma ouale intregi cu zaharul, timp de aproximativ 5 minute. Se rupe ciocolata bucatele si se amesteca cu untul; se aseaza pe foc (mic) si se amesteca pana cand se topesc.
Se cerne faina impreuna cu praful de copt si se adauga compozitiei spumoase de oua; se amesteca cu o spatula, lingura de lemn, whatever dar nu mixerul.
Se adauga putin cate putin din compozitia de ciocolata si se amesteca usor, tot asa, manual Forma de copt (rotunda, patrata, de muffins, etc.) se unge cu margarina si se tapeteaza cu faina sau direct cu hartie de copt.
Se da la cuptor, la foc mic -160 grade, timp de 30-35 de minute sau pana cand o scobitoare, pe care o introduceti in centrul ei iese curata. Se lasa la racit si se serveste simpla ori "stropita" cu un pic de ciocolata topita fara prea multa vorbarie, va prezint "medicamentul" care ne-a ajutat sa trecem mai senini peste cenusiul, dar mai ales, tornada de ieri.
Voi o feliati, bineinteles, dupa cum doriti si taiat-o in fel si chip patratele, bucatele dar veti vedea ca nu prea conteaza cum ajunge sa fie feliata, odata ce-o gustati.