Petitchef

Pasca cu branza

Aperitiv
4 porții
40 min
20 min
Foarte ușor

Ingrediente

4

Preparare

  • Mai intai am pregatit maiaua.O lingura de faina inmuiat-o cu putin lapte fierbinte.Dupa ce s-a racit am amestecat cu drojdia inmuiata cu putin lapte rece si o lingurita de zahar.
  • Lasat la crescut in jur de 15 minute,intr-un loc caldut. Galbenusurile frecat bine cu zaharul ramas,cu o lingurita de sare,apoi adaugat si laptele caldut.
  • Pus totul in cuva masinii de paine, adaugat si faina,maiaua si o parte din ulei.Pe parcursul framantarii se adauga si restul de ulei.
  • Aluatul se imparte in 2 parti. O parte se intinde pe fundul tavii tapetate cu hartie de copt. Iar cealalta parte se impleteste in 3.Reusit sa fac o impletitura lunga,asa ca facut 2 mai scurte.
  • Pe care pus in tava formand un inel.Se lasa la crescut,intr-un loc caldut in jur de 20 de minute. In acest interval de timp pregatim umplutura de branza din:
  • Pus toate ingredientele la robot si am obtinut o crema fina si aromata de branza dulce. Dupa ce a crescut aluatul in tava se toarna in mijloc amestecul de branza,iar marginea se unge cu ou batut.
  • Se coace in jur de jumatate de ora,pana se rumeneste frumos deasupra. Dupa ce scos pasca din cuptor,cat inca mai era calda am turnat peste branza niste ciocolata topita,asta ca sa nu ne dezmintim de numele de "ciocoholici".


Poze

Pasca cu branza
Pasca cu branza - poza 2
Pasca cu branza - poza 3
Pasca cu branza - poza 4
Pasca cu branza - poza 5
Pasca cu branza - poza 6
Pasca cu branza - poza 7

Întrebări:




Comentarii:

02/04/2015

Si daca n-am masina de pâine? Cum sta treaba cu framantatul?

(0) (0) Abuz
04/05/2013

Mersi de riceta......foarte gustoasa!!!!!!!

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Naan cu branza, lipii indiene cu branza
Naan cu branza, lipii indiene cu branza
4 porții
48 min
Ușor
4.6 / 5
Rețetă Tarta cu mangold si branza rasa
Tarta cu mangold si branza rasa
6 porții
55 min
Foarte ușor
Rețetă Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
Crema de branza de casa (tip philadelphia) cu 2 ingrediente
3 porții
10 h 2 m
Foarte ușor
5 / 5
Rețetă Quiche cu branza de capra si spanac
Quiche cu branza de capra si spanac
6 porții
55 min
Foarte ușor
4.5 / 5
Rețetă Aligot - piure de cartofi cu branza
Aligot - piure de cartofi cu branza
4 porții
50 min
Ușor
3.8 / 5
Rețetă Sos de branza pentru tacos
Sos de branza pentru tacos
2 porții
15 min
Foarte ușor
5 / 5

Articole conexe

„La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza „La placinte inainte, la razboi inapoi! ” – Placinte cu branza Branza cu mucegai sau Branza Albastra Branza cu mucegai sau Branza Albastra Retete de pasca Retete de pasca

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează