Petitchef

Paine "Floarea-Soarelui"

Aperitiv
6 porții
1 h 10 m
45 min
Foarte ușor

Ingrediente

6

Pentru uns:

Pentru deasupra:

Preparare

  • Adaugat toate ingredientele in galetusa masinii de paine. Daca nu aveti masina, framantati un aluat moale si il lasati la loc cald sa creasca timp de 1 ora. Dupa acest timp topiti margarina/unt si lasati-o sa se raceasca putin.
  • Pe suprafata de lucru, stropiti putin ulei si intinde o foie destul de mare din aluat. Pensulati toata suprafata cu margarina/unt. Rulati usor. Taiati bucati din aluat de aproximativ 2 cm latime.
  • Tapetati o forma rotunda cu hartie de copt. Capetele sulului le asezati in mijloc, iar de jur imprejur bucatile de aluat. Asezati tava intr-un loc cald si lasati sa creasca.
  • Preincalziti cuptorul la 180 gradeC, Ungeti painica cu galbenus de ou amestecat cu putin lapte si presarati cu seminte, de care doriti. La cuptor pentru 45 de minute.


Poze

Paine Floarea-Soarelui
Paine Floarea-Soarelui - poza 2
Paine Floarea-Soarelui - poza 3

Întrebări:




Comentarii:

Manuela Cristina, 02/07/2020

Este o paine extrem de gustoasa si pufoasa.

am gătit această rețetă (0) (0) Abuz
elena_v2013
elena_v2013, 02/10/2014

Foarte foarte frumoasa!

(0) (0) Abuz
18/09/2011

Ingenios!

(0) (0) Abuz
09/08/2011

Aspectuoasa

(0) (0) Abuz

Punctează această reţetă:
Generează alt cod de securitate  = 

Rețete inrudite

Rețetă Paine toast - de casa
Paine toast - de casa
15 porții
2 h 35 m
Ușor
3 / 5
Rețetă Paine brioche fara unt, super pufoasa
Paine brioche fara unt, super pufoasa
8 porții
4 h 50 m
Ușor
Rețetă Pâine arici umplută în stil tartiflette
Pâine arici umplută în stil tartiflette
6 porții
35 min
Foarte ușor
4 / 5
Rețetă Paine impletita aromata cu pesto
Paine impletita aromata cu pesto
4 porții
2 h 50 m
Foarte ușor
Rețetă Pâine cu usturoi în stil stea
Pâine cu usturoi în stil stea
1 porții
5 min
Foarte ușor
Rețetă Paine cu usturoi si patrunjel
Paine cu usturoi si patrunjel
4 porții
35 min
Foarte ușor
4.5 / 5

Articole conexe

Painea de casa, o paine fermecata! Painea de casa, o paine fermecata! 10 lucruri interesante despre dovlecei 10 lucruri interesante despre dovlecei „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra! „Un buchet de mirodenii, o frivola parfumata”, sarmaua cu varza acra!

Ultimele articole

Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Trucul pe care nu îl știați: cum să vă organizați condimentele folosind codul de culori al capacelor. Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Ce materiale pot fi utilizate în friteuza cu aer? Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le! Acestea sunt cele 6 sfaturi sigure pentru a preveni oxidarea merelor și a le menține proaspete. Verificați-le!

Rețete

Planificator de meniu
Petitchef va pune la dispoziție posibilitatea planificării meniului pe zile, pe săptămână, în avans pentru sărbători.

De asemenea aveți posibilitatea de aici să printați meniul săptămânal.

Meniul zilei

Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.
Întrebarea zilei
Ce tip de plăcintă dulce preferați ?
Votează