Paine cu secara si seminte de floarea soarelui

Aperitiv
Foarte ușor
2 h 10 m

Este o paine delicioasa, extrem de sanatoasa si gustoasa.

Ingrediente

4

Preparare

Preparare1 h 30 m
Gătire40 min
  • Se amesteca toate ingredientele si se framanta pret de 10 minute pana rezulta un aluat elastic. In acest timp putem incorpora semintele. Lasam aluatul la dospit 1 ora si jumatate.
  • Preincalzim cuptorul la 200 grade.Punem aluatul pe o tava infainata si il presam pentru a scoate aerul din el apoi ii dam o forma rotunda. Cu un cutit crestam deasupra. Lasam la dospit 30 minute.
  • Bagam tava la cuptor pentru 35-40 minute. Lasam painea pe un gratar sa se raceasca si apoi servim.

Punctează această reţetă

L Lifestyle blog

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

hary

Reteta buna,eu adaug si sem.de bostan si de canepa.in reteta ar fi mai bine daca s-ar explica cum se poate incorpora aer in aluat Hary

abuz

anonymous

Ador oamenii cu initiativa si ce a iesit e f bun .

abuz