Intr-un vas se amesteca ouale cu mixerul se pune: apa, uleiul,zaharul. Se adauga si bicarbonatul stins, apoi esentele, faina, nucile, macinate.
Se amesteca bine si se toarna in tava cu hartie de copt. Se coace cam 30 de min, se face o proba cu scobitoare, daca iese uscata e gata.O lasi la racit si deasupra poti sa pui o glazura de ciocolata .
Am incercat, dar aluatul este extrem de tare, are o textura ciudata de parca ar fi din biscuiti!!!Apa este foarte multa la 3 oua, sigur reteta este gresita!Am incercat cumva sa insiropez...dar...tot rea este!Atentie, am rugamintea sa verificati cantitatile inainte de a DERUTA si pe alti!
Comentarii:
Am incercat, dar aluatul este extrem de tare, are o textura ciudata de parca ar fi din biscuiti!!!Apa este foarte multa la 3 oua, sigur reteta este gresita!Am incercat cumva sa insiropez...dar...tot rea este!Atentie, am rugamintea sa verificati cantitatile inainte de a DERUTA si pe alti!
Am facut aceasta negresa nu o recomand deloc am aruncato
Delicios!!!!!!!!!!!! Si foarte rapid!!!!!!!!!POfta buna!!!!!!!!
Fff buna si usor de facut!
Unde e cacao?