Ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei, deci drojdia trebuie scoasa din frigider cu o ora inainte. In faina amestecata cu sare se face o groapa si se toarna drojdia frecata cu miere, apoi uleiul de masline. Se toarna apa cate putin, framantand coca pana devine usor de lucrat (nu se lipeste de maini dar nu este nici uscata).
Se pune la crescut intr-un vas mai mare cu folie de plastic deasupra, intr-un loc cald (de ex. pe calorifer), timp de o ora, pana isi dubleaza volumul.Intre timp, se pregatesc maslinele: se scot samburii, se toaca, se incinge ulei intr-o tigaie si se calesc maslinele impreuna cu usturoiul. Se pun la racit.
Aluatul se imparte in doua bucati (mie mi s-a parut mult aluat pentru a-l intinde intr-o singura foaie). Se intinde o bucata de coca intr-o foaie patrata. Pe jumatate din ea se pune jumatate din cantitatea de masline. Se taie fasii care se rasucesc si se aseaza intr-o tava cu hartie de copt. Se ung cu putin ulei de masline.
Se pune tava la cuptor la foc mediu, pana se rumenesc (cca 30 min). Se repeta operatiunea cu cea de-a doua bucata de coca. Mie mi-au iesit 2 tavi.Ies crocante si au un gust excelent datorita maslinelor.