Ulei de masline aromat cu busuioc si usturoi

Ingrediente
6
Cost estimat: 5.6Euros€ (0.93€/porție)
Preparare
- Se zdrobesc putin tulpinile prin apasare cu lama unui cutit. Se curata cateii de usturoi si se taie in jumatate. Se alege o sticla care se poate inchide ermetic. Se indeasa in sticla usturoiul si tulpinile de busuioc.
- Se umple sticla cu ulei si se inchide. Se lasa sa stea, la infuzat, circa 2 saptamani, apoi se foloseste.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 683Kcal
- Carbo: 0.9g
- Grăsimi: 75g
- Grăsimi sat.: 10.4g
- Proteine: 0.7g
- Fibre: 0.7g
- Zahăr: 0.2g
- ProPoints: 19
- SmartPoints: 23
Informații nutriționale pentru 1 porție (93g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Foarte bune sfaturile. Le voi urma si voi reveni cu rezultatele. Multumesc.
Punctează această reţetă