Ulei aromat cu busuioc
Uneori e nevoie doar de un mic truc pentru a da gust unei farfurii cu mancare. Trucul nostru este uleiul aromat cu busuioc, super usor de realizat.
Ingrediente
1
Cost estimat: 1.83Euros€ (1.83€/porție)
Materiale
- 1 sticla de 250 ml
Preparare
Adaugati frunzele de busuioc intr-o sticla. Turnati uleiul de masline si inchideti sticla.
Lasati frunzele sa se macereze timp de 30 de zile intr-un loc uscat, ferit de lumina. Filtrati uleiul: indepartati frunzele si gata!
Observații
Sticla: Puteti folosi o sticla cu ulei de masline si adăugati ingredientele direct in ea.
Busuioc: Evitati sa spalati busuiocul cu apa, este mai bine sa il curatati cu o perie, pentru a nu-si pierde aromele.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Nici un comentariu!