Gogosi trandafir
Ingrediente
2
Rețete inrudite
-
Gogosi pufoase - petitchef
-
Gogoși cu vin roșu: rețeta bunicii pe care toată lumea ar trebui să o știe!
-
Gogoși la cuptor, varianta sănătoasă și delicioasă
-
Flankie, combinația perfectă dintre flan și prajitură
Preparare
Preparare20 min
Gătire20 min
- Se pune in frigider pentru 1 ora, dupa care se intinde aluatul.Decupam forme rotunde de 3 marimi. Se taie marginea si se lipesc cu albusul de oua astfel: jos vine marimea mai mare, peste cea mai mica si pe deasupra marimea mijlocie.
- Apasam un pic la mijloc sa se lipeasca bine.
incercat si altfel: decupat cele 3 forme si asezat unul pe celalt dupa ordinea descrisa mai sus si numai dupa aceea taiat marginile in 4 locuri. Si asa s-au deschis in ulei ca niste trandafiri . Metoda aceasta mi s-a parut mai rapida. - Prajit in ulei. Ne-au iesit 40 de bucati si inca 2 "ochelari", facute de bunica.La sfarsit pus zahar pudra si zahar vanilinat. servit cu gem de caise.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 884Kcal
- Carbo: 115.5g
- Grăsimi: 30.6g
- Grăsimi sat.: 12.1g
- Proteine: 30.3g
- Fibre: 10.9g
- Zahăr: 9.7g
- ProPoints: 23
- SmartPoints: 28
Informații nutriționale pentru 1 porție (275g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă: