Gogosi mexicane cu gem
Ingrediente
4
Preparare
Preparare45 min
Gătire20 min
- Se bat ouale, se adauga zaharul vanilat, smantana, untul topit (rece) si faina amestecata cu praful de copt si sarea.
- Faina puneti cata intra astfel incat sa rezulte un aluat nici moale dar nici f. tare care sa se poata intinde.Puneti aluatul 10-15 min. in frigider.
- Intindeti o foaie pe blatul de lucru infainat de cca.5 mm si taiati baghete de 1,5 - 2 mm latime si 12 lungime sau romburi. Se prajesc in ulei incins la foc mediu pana se fac aurii.
- Se servesc pudrate cu zahar sau simple inmuiate in gem.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 451Kcal
- Carbo: 57g
- Grăsimi: 18.4g
- Grăsimi sat.: 10.5g
- Proteine: 12.5g
- Fibre: 2.9g
- Zahăr: 7.9g
- ProPoints: 12
- SmartPoints: 16
Informații nutriționale pentru 1 porție (142g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
M
Moldoveanu Teodora
Cred ca este vorba de o latime de 1,5-2 cm, pentru ca nu-mi pot imagina cum poate fi taiat aluatul la 2 mm.
Punctează această reţetă