Cuib de viespi
Ingrediente
6
Auat:
Crema:
Sirop:
Preparare
Preparare40 min
Gătire20 min
- Framantam un aluat cu toate ingredientele (daca e prea moale mai adaugam putina faina) si lasam la dospit.
Dupa ce a crescut il impartim in 4 parti si din fiecare parte facem o foaie pe care o ungem cu crema obtinuta prin amestecul untului cu zahar. - Facem o rulata din care taiem bucatele de cca. 4 cm. pe care le punem in tava una langa alta, lasam sa mai dospeasca cca 30 minute dupa care dam la copt, 375F; dupa cca 20 minute le scoatem din cuptor si le ungem cu siropul obtinut prin fierberea laptelui cu zaharul si vanilia, dupa care dam din nou la copt.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 938Kcal
- Carbo: 119.2g
- Grăsimi: 42.3g
- Grăsimi sat.: 21.5g
- Proteine: 16.5g
- Fibre: 4.3g
- Zahăr: 51.9g
- ProPoints: 25
- SmartPoints: 39
Informații nutriționale pentru 1 porție (297g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
C
cameliapad
Puteti face un minim efort de a transforma gradele F in grade Celsius, daca tot preluam retetele.
A
alina_m2020_1
Da, asta e reteta!
neli
Aceasta este reteta adevarata, multumesc o astept de mult ,reteta copilariei mele cu ea ma rasfata mamica mea