Toate ingredientele pentru aluat se pun in cuva masinii de paine la programul de framantare si dospire. Cand aluatul a crescut, se intinde pe masa cu faina pt a nu se lipi si se face un dreptunghi din tot aluatul. Acesta poate fi intins destul de subtire, deoarece va mai dospi si in cuptor.
Dreptunghiul astfel obtinut se unge cu untul amestecat cu razatura de lamaie, dupa care se presara cu zaharul brun amestecat cu scortisoara. Se ruleaza pe lungime si se inchid bine capetele.
Ruloul astfel obtinut se taie in felii de circa doua degete latime Se aseaza intr-o tava unsa cu margarina sau tapetata cu hartie de copt si se introduce la cuptor dupa ce a mai stat circa 20 minute la dospit in tava.
Atentie sa nu se arda in cuptor, deoarece se fac relativ repede in cuptor bine incalzit (200 C). Cand sunt aproape gata se scot si se stropesc din abundenta cu siropul facut din lapte si zahar, se mai lasa in cuptor cca 10 minute si gata.