Covrigei si saratele
Ingrediente
2
Preparare
Preparare30 min
Gătire20 min
- Se framanta aluatul si se lasa acoperit doar 15 minute la temperatura camerei.
Se intinde foaie ,deasupra se unge cu galbenusele ramase de la aluat si se decupeaza cu forma de covrigei sau se taie betisoare.
Se dau la cuptor la foc incet pana se rumenesc deasupra.
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
Albastre
Am sa tai in inele de marimi diferite sa vad daca pot sa fac fara forma de covrigei.Saratelele sunt bune perfecte si gustoase .
am gătit această rețetă
anonymous
F bune ms
am gătit această rețetă
anonymous
Este ok
am gătit această rețetă
anonymous
Sunt deosebiti! Categoric cei mai gustosi facuti vreodata. Se topesc in gura. Eu am folosit unt in loc de margarina (jumatate unt, jumatate untura). Singura modificare ca am pus cel putin doua lingurite de sare.
am gătit această rețetă
anonymous
Superbun !!!
anonymous
Deasupra se pot presara cu chimen, sau cu cascaval ras....
anonymous
Usor si bun
anonymous
Super gustoase
anonymous
Super deliciosssss!!!!!
anonymous
Super
Punctează această reţetă