Covrigei si saratele

Aperitiv
Foarte ușor
50 min

Ingrediente

2

Preparare

Preparare30 min
Gătire20 min
  • Se framanta aluatul si se lasa acoperit doar 15 minute la temperatura camerei.
    Se intinde foaie ,deasupra se unge cu galbenusele ramase de la aluat si se decupeaza cu forma de covrigei sau se taie betisoare.
    Se dau la cuptor la foc incet pana se rumenesc deasupra.

Punctează această reţetă

LLissa

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2

Albastre

Am sa tai in inele de marimi diferite sa vad daca pot sa fac fara forma de covrigei.Saratelele sunt bune perfecte si gustoase .

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

F bune ms

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Este ok

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Sunt deosebiti! Categoric cei mai gustosi facuti vreodata. Se topesc in gura. Eu am folosit unt in loc de margarina (jumatate unt, jumatate untura). Singura modificare ca am pus cel putin doua lingurite de sare.

am gătit această rețetă
abuz

anonymous

Superbun !!!

abuz

anonymous

Deasupra se pot presara cu chimen, sau cu cascaval ras....

abuz

anonymous

Usor si bun

abuz

anonymous

Super gustoase

abuz

anonymous

Super deliciosssss!!!!!

abuz

anonymous

Super

abuz
  • pagina 1 / 2