Se framanta aluatul si se lasa acoperit doar 15 minute la temperatura camerei. Se intinde foaie ,deasupra se unge cu galbenusele ramase de la aluat si se decupeaza cu forma de covrigei sau se taie betisoare. Se dau la cuptor la foc incet pana se rumenesc deasupra.
Sunt deosebiti! Categoric cei mai gustosi facuti vreodata. Se topesc in gura. Eu am folosit unt in loc de margarina (jumatate unt, jumatate untura). Singura modificare ca am pus cel putin doua lingurite de sare.
Comentarii (16):
Am sa tai in inele de marimi diferite sa vad daca pot sa fac fara forma de covrigei.Saratelele sunt bune perfecte si gustoase .
F bune ms
Este ok
Sunt deosebiti! Categoric cei mai gustosi facuti vreodata. Se topesc in gura. Eu am folosit unt in loc de margarina (jumatate unt, jumatate untura). Singura modificare ca am pus cel putin doua lingurite de sare.
Superbun !!!
Deasupra se pot presara cu chimen, sau cu cascaval ras....
Usor si bun
Super gustoase
Super deliciosssss!!!!!
Super