Covrigei

Altele
4 porții
Foarte ușor
35 min

Ingrediente

4

Preparare

Preparare15 min
Gătire20 min
  • Se rade branza pe razatoarea mare. Se amesteca cu untura, margarina. Se adauga ouale la compozitie, laptele sau smantana, otetul si faina.
  • Se amesteca totul foarte bine, se lasa la rece , se intinde aluatul pe masa infainata si se stanteaza cu forma speciala de covrigei.
Laura SavaLaura Sava

Întrebări

Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:

  • pagina 1 / 2
16/12/2021

Cam cate kg iasa la o porție?

(0) (0) abuz
23/12/2014

Sunt foarte buni

(0) (0) abuz
31/12/2013

Arata deliciosi

(0) (0) abuz
28/12/2013

Mie nu mi se pare mare chestie

(0) (0) abuz
23/12/2013

Sunt deliceosi

(0) (0) abuz
11/09/2013

Super!

(0) (0) abuz
05/07/2013

Arata foarte bine :) am sa incerc si eu !!

(0) (0) abuz
10/04/2013

Super

(0) (0) abuz
18/03/2013

Buna reteta ,fara untura se itaresc mai repede asa ca nu incercati fara untura la 1cg de faina doar la o cantitate mai mica .Mia placut forma de [stantat] si eu caut o astfel de forma de mult.....Astept sa vedem [ tecnica ]de modelat covrigei.

(0) (0) abuz
29/01/2013

Binisor ,dar buni

(0) (0) abuz
  • pagina 1 / 2