Saratele cu parmezan
Ingrediente
4
Preparare
Preparare20 min
Gătire15 min
- Se amesteca toate ingredientele si se framanta aluatul. Se pune in frigider pentru jumate de ora, se intinde o foaie nu prea groasa si se decupeaza forme.
- Se ung cu ou batut cu o lingura de lapte si se coc aproximativ 15 minute in cuptorul preincalzit.Si mai facut o tura de patratele cu telemea Reteta aici.
Nutriție
pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 605Kcal
- Carbo: 45.2g
- Grăsimi: 35.7g
- Grăsimi sat.: 22.6g
- Proteine: 23.9g
- Fibre: 2.8g
- Zahăr: 2.1g
- ProPoints: 16
- SmartPoints: 22
Informații nutriționale pentru 1 porție (168g)
Întrebări
Poze cu rețata gătită de membri
Comentarii
Punctează această reţetă:
anonymous
Si la coacem la temperatura soarelui? Doamne, cine va da voie sa postati aceste retete? Refuz sa cred ca nu ai reusit performanta de a face aceasta reteta de mai multe ori, asa ca nu inteleg cum doamne iarta-ma nu ai reusit sa afli inca cantitatea exacta de lapte. Fratilor, daca nu stiti sa scrieti o reteta ...... NU MAI SCRIETI.
Punctează această reţetă