Se amesteca toate ingredientele cu exceptia susanului, pentru a forma un aluat si se framanta cu mana timp de aproximativ 10 minute. S-ar putea sa adaugati un pic mai multa de faina, aluatul ar trebui sa fie moale, dar nu lipicios.
Se acopera si se lasa sa creasca timp de aproximativ 30-50 minute sau pana cand aluatul s-a dublat in dimensiune. Intre timp se incalzeste cuptorul (440 ° F, 225 ° C) si se unge tava cu grasime sau acopera cu hartie de copt.
Se framanta aluatul a doua oara si se divide în 8 portii. Se alungeste fiecare bucata si se da forma de inele.
Se pune niste apa calda intr-un castron mare. Semintele de susan se pun pe o farfurie. Se scufunda inele cu atentie in apa calda si apoi in semintele de susan pe ambele parti. Se pun pe tava de copt si se lasa 10 minute. Se da la cuptor timp de aproximativ 25-35 de minute.
Sant foarte ,foarte gustosi,merita sa-i incercati.Eu am folosit urmatoarele cantitati;500gr faina 250 gr lapte caldut 1 galbenus ou,10 gr ulei,7 gr drojdie, o lingurita de zahar si a iesit o bunatate
Comentarii:
Sant foarte ,foarte gustosi,merita sa-i incercati.Eu am folosit urmatoarele cantitati;500gr faina 250 gr lapte caldut 1 galbenus ou,10 gr ulei,7 gr drojdie, o lingurita de zahar si a iesit o bunatate
Acum am probat si da este foarte gustoase