Painici bagels

Altele
5 porții
Ușor
4 h 20 m
344 Kcal

Aceste painic isi au originea in comunitatile evreiesti din Polonia sec. al XVI-lea si foarte populare in acest moment in special in Statele Unite si Canada. Specific pentru Bagels este faptul ca se fierb 1-3 minute inainte de a se pune la cuptor. Traditional painicile (chiflele) sunt rotunde sau inelate, pot fi simple aurii sau acoperite cu seminte de susan sau mac. Taiate in doua pot fi umplute cu crema de branza, gem, mezeluri, salate, peste afumat sau orice altceva va mai puteti gandi.


Ingrediente

5

Pentru aluat :

Pentru compozitia in care se fierb :

Cost estimat: 1.04 (0.21€/porție)

Materiale


Primirea meniului zilnic
Pentru a primi deliciosul newsletter Petitchef, vă rugăm să introduceţi adresa dvs. de e-mail.

Preparare

Preparare4 ore
Gătire20 min


Observații

Amidonul din cartofi: poate fi inlocuit si cu Maïzena, amidon din porumb
Siropul din trestie de zahar : poate fi inlocuit cu zahar brun
Pentru o crusta aurie puteti unge painicile cu galbenus de ou.

Nutriție

pentru 1 porție / pentru 100 g
Calorii: 344Kcal
  • Carbo: 59.4g
  • Grăsimi: 6.7g
  • Grăsimi sat.: 1g
  • Proteine: 9.1g
  • Fibre: 3.1g
  • Zahăr: 7.5g
  • ProPoints: 9
  • SmartPoints: 11
Informații nutriționale pentru 1 porție (436g)

Întrebări


Poze cu rețata gătită de membri

Comentarii

Punctează această reţetă:




+